2777
2789
بازهم طبق معمول وقتم رو نگذاشتم که تا پایان متنتون رو بخونم  گفتید چون پای اعتقاداتتون درمیونه ...

چون تحمل شنیدن حرف حق و واقعیت رو نداری و کم حوصله هستی پیامم رو نمی خونی ، این چیزایی که شما میگی فقط ظاهرش قشنگه وگرنه واقعیت زندگی فمینیستی همونی بود که گفتم ، اندیشمندان جهان این رو ثابت کردند ، اونوقت شما ..... 

گفتم که خوش باش با دنیای خودت . خوش بگذره بدجووووووور 

بعدشم خیلی حرفهات خنده داره آدمی که تو زندگی مشترک و مجردیش مشکلی نداشته پس چرا باید اینقدر حرص مردسالاری بخوره ....

نمیدونم آدم چطوری باید از حرفهاتون برداشت درست داشته باشه ، آخه تو حرفهایتان غیر از خشم و عقده هایی که در حال ترکیدن هستند که کاملا هویداست.چیز دیگری بر نمیاد.

این تحویل گرفتنهاتون تو خونه شوهر و بابا که جای تعجب نداره ، ما هم بابا مون کلی واسه مون غش و ضعف می ره ، و چون تقسیم ارثش الحمدلله طبق شرع هست در عوض در حال حیاتش ، کلی بهمون رسیدگی میکنه تا کم نذاشته باشه، محبت پدرانه هم فکر نمیکنم خیلی عجیب غریب و کمیاب باشه که شما اینطوری ازش حرف میزنید ، من خودم وقتی عروس میشدم کلی پدرم اشک می‌ریخت بخاطر فراق بین مون . و فکر میکنم تمام پدران اینطوری باشن، همسرم هم همون طور که گفتم خیلی عالیه . الحمدلله ، اگه مرد یه ذره انسانیت و تربیت داشته باشه اونم جای تعجب نداره .

وقتی میگم زندگی فیمینیستها پر از خشونت و افسردگی و شهوته نگو نه و قبول کن . 

از اولین پیام تا آخرین پیاماتون فقط هتاکی و اند روی و بی ادبی رو توی ادبیات نوشتاری تون بکار بردید . متاسفانه شما یک دانای جاهل و یا یک.فریب خورده نا مطلع بیشتر نیستید و زندگی رو حتی در مثال زدن از جملات جنسی استفاده میکنید ، اگر از نعمت اسلام و حیای زنانگی بهره مند بودید اینقدر با بی حیایی صحبت نمیکردید و، ارزش زنانگی تون رو حفظ میکردید  ،  اتفاقا این نوع زندگی که شهوت در آن موج میزند و خلاصه در آن است مختص عقاید و سبک زندگی افرادی امثال شما و غربگرا ها میباشد . 

یه ماجرا بگم از زمان عرب جاهلیت ، مردان و زنان غرق در هوسرانی و شهوت پرستی بودند بطوریکه گوشه ای از کوچه را گیر می آوردند حرکت غیر انسانی خود را انجام می دادند ( همون شتر سواری که گفتید )  ، زنان با داشتن همسر ، مرتکب خیانت و زنا می شدند بطوریکه پدر بچه درون شکمشان مشخص نبود . تا اینکه اسلام ظهور کرد و پیامبر عظیم الشأن اسلام ص وارد عمل شد و ریشه فساد ، خوی حیوانی گری و هواپرستی و بی حیایی زنان را تا درصد قابل چشمگیری کند . پس این حرف روی شتری که زدید به ما مسلمونا نمیچسبه ، بهتر برید سر در گریبان خویش نمایید تا بهتر حال خود را ببینید .

خوبه که هی جلوتر که می رید اون فطرت و ذات و وقیح بودن تون نمایان میشه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تحمل شنیدن حرف حق و واقعیت رو نداری و کم حوصله هستی پیامم رو نمی خونی ، این چیزایی که شما میگی ف ...

ادامه پیام قبل :

شما مطمئنید که زندگی مشترک خوبی دارید ؟ 

یا محکوم به کنار هم بودن هستید با ظاهر زیبا ، حتی بی رگ ترین مرد هم قبول نمی کنه زنش از اینگونه جملات برای مرد دیگری استفاده کنه . 

شاید هم مرد نیست ، البته از زندگی فیمینیستی بیش از این انتظار نیست . 

روزی چندبار خداروشکر میکنم که مردانی در زندگی ام بوده اند که بخاطر علاقه وافر بمن روی من غیرت دارند مبادا کسی آزاری بمن رساند . خدایا شکرت که رگ غیرت را درون مردانم نهادی تا حافظ ناموس خود باشن و ناموس دیگران بخاطر ایمان و غیر نشان در امانند . حالا شمای زن سالار بگو من و امثال من مرد سالاری و ...... ، شما هیچوقت نمیفهمم و درک نمیکنی و نمیخوای بفهمی 

که چی میگم و حقایق زندگی به سبک اسلامی چگونه است . اگر مردان شما روی همسر ان خود و نوامیس دیگران غیرت داشتند هیچگاه آمار طلاق و خیانت و زنا در حال پیشرفت نبود . 

اگه آسمون بیاد زمین و بالعکس شما و تمام عرفانها و عقاید و مذهب ها هیچگونه توانایی مقابله و همترازی با اسلام ناب محمدی ص را ندارد ، همانطور که از دوره حضرت آدم تا کنون ثابت شده و اسلام قدرتمند و پیروز بوده و هست و خواهد بود .انشاءاللّه

ادامه پیام قبل : شما مطمئنید که زندگی مشترک خوبی دارید ؟  یا محکوم به کنار هم بودن هستید با ظ ...

ادامه پیام قبل :

و این تصور باطل رو از خودت دور کن که میتونی جامعه رو تغییر بدی ، از من به شما نصیحت اینکار رو نکن که آخرش خودت به فنا میری ، یا افسردگی روحی روانی میگیری و در نهایت منزوی میشی و یا ...

شما که اینقدر از زندگی در یک کشور مردسالار متنفر و بیزاری ، خب وضع مالیت هم همانطوریکه فخر فروختید ( خانم عدالت گر ، برابری خواه ) که خوبه چطوره بذارید خانوادگی برید کشور بهشت دختران تا کیفش رو ببری ، اینقدر حرص نخوری که یکوقت موهات سفید شه و پیر شی خواهر. 

در ضمن پیامهات هست که کی در ابتدا حرص مذهب دیگری رو میخورد و نظرش رو میخواست تحمیل کنه . 

اتفاقا من کاملا مطالعاتم در این زمینه و تمامی ادیان و مذاهب دیگر هم دقیق و حساب شده است و حرفی نمیزنم که از پایه بی اساس و سست باشه . عزیزان هم میتونن کتاب فیمینیستها رو مطالعه کنن هم کتاب های دوازده جلدی فیمینیسم در ترازوی نقد که شامل عناوین: تأثیر فیمینیسم بر دختران در غرب - اثر محققان روان شناسی آمریکا ، تأثیر فیمینیسم بر فرزندان - استوارت رین  ، عریان کردن فیمینیسم ، خیانت زنان به هم نوع ان خود - کریستینا خوف سومرز - دختران به عفاف روی می آورند ، دروغ هایی که زنان باور میکنند و حقایقی که آنهارا آزاد میکند ، تأثیر فیمینیسم بر فروپاشی - اثر  کریستنسن ، نقد فیمینیسم از منظر نویسندگان غرب  - به کوشش سید جعفر حق شناس ، آیا هیچ چیز خوبی هم درمورد مردان وجود ، فیمینیسم شکست افسانه‌های زنان و ...... 

راستی نوع فیمینیستی شما چیه ؟

اصلا میدونی سنگ کدوم شاخه فیمینیسم رو به سینه میزنی ؟

برو دخترک خانم ، اگه شما ها بر حق بودید میتوانستید صدای درست کاری و دادگری.و عدالتی که ازش دم میزنید رو به دنیا برسونید و ترقی کنید ،  اما قربونش برم بجای شما آوای طنین انداز اسلام ، دین پاکی ها و درستی ها و خوبی ها و مهربانی ها و ...داره روز به روز  بیشتر به گوش جهانیان می‌رسد و گسترش می یابد.

کسی بیکار نیست آرامش زندگی شما رو بهم بریزه و نیازی هم نیست ، چون خود بخود بهم ریخته هست . این شما بودید و هستید که میخواهید آرامش زنی بقیه رو بهم بریزید ، با افکارتان ، پوشش تون ، رفتارتان و...... ، چه زندگی ها که افراد هم عقیده شما بخاطر همین برابری جنسی و پوششی و.... بهم نزدند و چه زندگی های شیرین رو نابود نکردند.

شما هر چه تلاش کنید نمیتوانید خودتان و عقایدتان را اثبات کنید مطمئن باشید. 

کمی به خلقت و آفرینش تان و اینکه از کجا آمده و به کجا و چگونه خواهید رفت و توحید و معاد رو بخوبی بشناسی ، آنوقت دیگر حتی آب دهانتان را هم حیف میدانید که بر روی اعتقادات و عقاید اینچنینی و غرب زدگی بیاندازید.

و جمله پایانی خلایق هر چه لایق ، زیر پرچم اسلام بودن و از موهبتهای آن بهره بردن ، لیاقت میخواد .

شب خوووووش.        خوووووش بگذره

ادامه پیام قبل : و این تصور باطل رو از خودت دور کن که میتونی جامعه رو تغییر بدی ، از من به شما نصیح ...

ارزش جواب دادن نداشت پیامتون کامل هم نخوندم البته 

احترام به خود هم که کلا شما ندارید  

خوش باش ای موجود نصف مرد خووووششششش

من هم در بهشتی که هستم لذت میبرم 

هی هیچیم بهتون نمیگم روتونو زیاد نکنید هی مودبانه باهاتون صحبت میکنم ولی مثل اینکه تاحالا کسی به شما احترام نذاشته دور ورتون داشته 

درمورد شوهر من هم دهنتو آب بکش وگرنه چیزی که لایقش هستید رو بهتون میگم 

کاملا هم مشخصه از صحبت ها که چه کسی عقده شده   

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم   
       ارزش جواب دادن نداشت پیامتون کامل هم نخوندم البته  احترام به ...

شما مؤدب هستید !؟ 😵 کاملا مشخصه 😁

حرف از احترام نزن که باید آقای حرمت پیش شما لنگ پهن کنه . حواست باشه یوقت که گفتم اگه پس گرفتی پیش نیفتی که یهو سر رو خوردی سفره هم جمع میشه و سر حرمت بودنه کلاه می ره . 

دهن آب کشیدن من باید به شما بگم که مثالهای وقیحانه زدید . یوقت با اینهمه ادعا و هوچیگری نگرخی . از تو کوچه فرعی بیا بیرون که گیر میکنی بدجور تا پایان عمرت. 

آقا بانو دو دستی شوهر خانمت رو بچسب که زبان سرخت یوقت سر سبز هر دو تون رو به باد نده .

مال بد بیخ ریش صاحبش . ما اینقدر حیا داریم که کاری به شوهر و مرد دیگران و داشته های خدادادی شون نداشته باشیم . گفتم الحمدلله ما مسلمونیم و با حجب و حیا و عفت . از پیامهای هر دومون هم مشخصه کی بی ادب و هتاک و وقیح و بی حیاست و کی رعایت ادب و حرمت میکنه .

خیلی دا ی تند میری و دست پیش گرفتی . گر نگیر تو عصبانیت بدتر آدم اون خلقیات و رفتارهای پنهانش رو آشکار میکنه .

خواهشاً وصل یاد و خلقیات خودت رو به من نچسبون که به لطف خدا گره وانکرده ای نیست اگر هم هست ، ربطی به عقده ای شدن نداره . گفتمخداروسکر مشکلی ندارم که بخوام عقده ای باشم . چرا عیبهای خودت رو در دیگر آن میبینی . این شما هستی که عقده دیده شدن ، مساوی شدن ، برابری ، مرد بودن خودتون و زن بودن مردان ، عقده و بیماری خود نمایانی دارید ، انسانی که در زندگی مجردی و متاهلی با مردان زندگی اش مشکلی نداشته پی چرا باید اینقدر حرف و عقده زن سالاری و برابری داشته باشد .

اصلا میفهمی داری چی میگی؟ اینقدر صد و نقیض حرف نزن ، زنی که روحیه و لطافت زنانه نداشته باشه و مردی هم که اقتدار مردانه نداشته باشه بهتره که ....... ، زن باید ناز و باشه و مرد نیازمند او .

اگه زن بودی میدونستی که چطور با صلاح و سیاست زنانه خودت مردان زندگی ات را مجذوب خودت کنی ، نه با زور و رساندن و همترازی خودت با اونها و از حیطه طبیعی خودت خارج شدن و مردنماشدن خودت و زن نما کردن اونها  ، آنها و محبت شون رو حفظ کنی .

گفتم این جوری حرف زدن و رفتار کردن فقط از یک فیمینیستی و غربزده بر میاد.

راستی شما مطمئنند زن هستی؟ 

دستی دستی واسه خودت دردسر درست نکن.

همیشه و همه گاه از زمان آدم تا کنون و انشاءاللّه تا قیامت پیروزی و اقتدار و افتخار با اسلام و مسلمان بوده و خواهد بود .

و این کفر و کفار و .... هست که همیشه مغلوب و سر شکسته و خوار و مطرود هستند و خواهند بود . 

راستی یه سری به یقه لباست بزن !😏😉

یاعلی         

راستی دوستان مراقب این افرادی که سایت و گروه تشکیل میدند و یا به عنوان زن وارد گرو ها و سایتهایی که بانوان حضور دارند می شوند ، و با یه سری شعار و حرفهای صمیمی پیش پا افتاده افکار و اعتقادات رو هدف میرن باشید .

و گرگها هم مراقب لباس میشی که بر تن دارند . و صداهای زو زه  شون باشن که بی هوا نکشند که لو میرن و گیر میفتن ناجورررررررر.

ا هی میخوام جوابتون رو ندم ، اما چون پای دینم در میونه ، مجبورم علیرغم میلم هم کلامتون بشم. گلم چر ...

پاریس شهره کشور نیست!!!!

آمار تجاوز تو انگلیس و امریکا و استرالیا بالاتر از خاورمیانه ست؟ 🤣🤣🤣🤣 خدایا!!!! 

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

دوستان برای همیشه خدانگهدار ، از همه اون کسانی که وقت با ارزش شون و چشم های قشنگ شون رو گذاشتن سر اینکه متنهای بنده حقیر خداوند رو بخوانند و اون کسانی که با لایک کردن پیام هام منو حمایت کردند ، بی نهایت سپاسگذار و متشکرم.

باشد که به لطف پروردگار منان ، مؤفق و پایدار و سربلند و تندرست باشید .

یاعلی

پاریس شهره کشور نیست!!!! آمار تجاوز تو انگلیس و امریکا و استرالیا بالاتر از خاورمیانه ست؟ 🤣🤣🤣🤣 ...

عزیزم میدونم که شهره ، اما بخاطر اینکه گوشیم کلمات پیشنهادی داره ، خودش کلمه ای هنگام نوشتن و فاصله گذاری انتخاب میکنه . اگه دقت کنید اشتباهات املایی توی پیام هام کمی زیاد دیده میشه ،

میدونم که تو اروپا و آمریکا زیاده ، اما اونها با سیاست و برنامه و کارهای پلیدشان سعی کردند و دارند تا خاورمیانه ، بخصوص کشورهایی که مسلمان داره رو درگیر این موضوع کنه که کرده. انشاءاللّه که مکر شون به خودشون بر میگرده که برگشته و نابود بشن .     امین

بهر حال ممنون که اطلاع دادید.

عزیزم میدونم که شهره ، اما بخاطر اینکه گوشیم کلمات پیشنهادی داره ، خودش کلمه ای هنگام نوشتن و فاصله ...

تو کشورایی مثل ایران خیلی خیلی تجاوز بیشتر آرومی هست که شما فکرشو بکنی ولی کمتر کسی صداش درمیاد و به کسی میگه برای همین تو آمار نمیاد کشورایی که گفتید حتی مدارس نرس و مشاور دارن به محض اینکه ببینن بچه ها تو خودشونن ته و توی قضیه رو درمیارن 

من بر حسب شغلم و روابط اجتماعیم خیلی کیس تجاوز تو ایران دیده بودم هم خشونت از سمت افراد فامیل و خانواده هم غریبه 

متاسفانه ایران هیچ قانونی از زنان و دختران حمایت نمیکنه پس صداشون درنمیاد خودشون هم از ترسشون به هیچ کس حتی خانواده شون نمیگن 

بعدم وقتی اکثر خانمای ایرانی تو خونه هستن و نه تو مجردی نه متأهلی آزادی ندارن تنها نمیرن بیرون کجا بهشون تجاوز بشه؟ نه سفر می‌رن بدون همسرشون یا خانواده‌شون نه شب تاریکی سر کار می‌رن نه تنها زندگی میکنن!

آزادی و فعالیت اجتماعی و استقلال داشته باشن زنای ما ترسم از گزارش دادن نداشته باشن اگه بهشون تجاوز نشد اون حرفه!

هر چند تجربه ثابت کرده کسی که نخواد بشنوه نمیشنوه 

بهتره ادامه ندیم

پاینده باشید

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

[QUOTE=70681024]شما مؤدب هستید !؟ 😵 کاملا مشخصه 😁 حرف از احترام نزن که باید آقای حرمت پیش شما لنگ پهن کنه . حواست ...[/QUOTE

شما نگران من و همسرم نباش ما بهترین زندگی رو داریم و همیشه همسرم به من میگن زنی بهتر و لوند تر  و جذاب تر از تو ندیدم وکلا کسی جز تو به چشمم نمیاد

سیاست هم چیز کثیفی هست مگه میخوام همسرم رو گول بزنم که سیاست به خرج بدم من و همسرم باهمدیگه دوست هستیم و رک و راست و سیاستی بینمون نیست اما اگر منظورتون هنر زندگی کردن باشه بنده کاملا هنرش رو دارم 

شماها برید مراقب شوهرای خودتون باشید که دم به دقیقه زن صیغه ای سرتون نیارن 

مثال های من همه واقعیت بود و البته صد در صد که از دید امثال شما وقیحانه هست اما به هرحال مثال های من جواب حرف های خود شما بود

درضمن من عقده برابری ندارم اینو شما متوجه نمیشی چون از کودکی توی مغذت کردن که نصف یه موجود دیگه هستی و حق انتخاب نداری و باید گوشه خونه بشینی و هیچ لذتی از زندگیت نبری تا یه مرد بیاد بگیرتت  من دلم برای زنان جامعم میسوزه که مورد ظلم هستن و اینکه اگر یک مرد حرف هایی که شما میزنی رو به من میگفت من اصلا برام مهم نبود چون این قوانین به نفع اون مرد هست و اون میتونه سلطه گری کنه اما اینکه یک زن این حرف هارو میزنه من رو ناراحت میکنه و به فکر فرو میبره دلیل اینکه جواب شما رو میدم اینه نه به قول شما عقده گشایی

نمیدونم واقعا متوجه نمیشی یا خودتو میزنی به اون راه که البته نظر من گزینه دوم هست 

مرد زندگی من فقط برای زیر شکمش زن نگرفته خانوم ،حالش از زنانی که به خودشون اهمیت نمیدن و اجازه میدن جامعه مردسالار براشون تایین تکلیف کنه بهم میخوره،معیارش این نیست که زنم فقط بهم سرویس بده و منم برم کار کنم و بیارم بخوره و بعدم بچه دار بشیم بشینه بچه بزرگ کنه  همسر من مجذوب خانمی میشه که هدفمنده و برای خودش برنامه داره  زنی که کتاب میخونه و درس میخونه و خودش رو دست کم نمیگیره و به روحش اهمیت میده و برای خودش وقت میذاره نه زنی که همش دنبال خاله و خاله زنک بازیه 

در آخر 

حیطه طبیعی اینه که موجودات رو طبقه بندی نکنیم، بگیم این چون مرده بالا و این چون زنه پایین حیطه طبیعی یعنی برابری پس الان شما از طبیعتت خارج شدی نه بنده 

توهین هات رو هم جواب نمیدم چون از امثال شما جز این انتظار نمیره و اینکه این شخصیت شما رو میرسونه   

من دیگه جواب شما رو نمیدم چون وقتم اتلاف میشه و میتونم وقتم رو جایی که برام مهمه بگذارم 

خوش باشید 

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم