شما مؤدب هستید !؟ 😵 کاملا مشخصه 😁
حرف از احترام نزن که باید آقای حرمت پیش شما لنگ پهن کنه . حواست باشه یوقت که گفتم اگه پس گرفتی پیش نیفتی که یهو سر رو خوردی سفره هم جمع میشه و سر حرمت بودنه کلاه می ره .
دهن آب کشیدن من باید به شما بگم که مثالهای وقیحانه زدید . یوقت با اینهمه ادعا و هوچیگری نگرخی . از تو کوچه فرعی بیا بیرون که گیر میکنی بدجور تا پایان عمرت.
آقا بانو دو دستی شوهر خانمت رو بچسب که زبان سرخت یوقت سر سبز هر دو تون رو به باد نده .
مال بد بیخ ریش صاحبش . ما اینقدر حیا داریم که کاری به شوهر و مرد دیگران و داشته های خدادادی شون نداشته باشیم . گفتم الحمدلله ما مسلمونیم و با حجب و حیا و عفت . از پیامهای هر دومون هم مشخصه کی بی ادب و هتاک و وقیح و بی حیاست و کی رعایت ادب و حرمت میکنه .
خیلی دا ی تند میری و دست پیش گرفتی . گر نگیر تو عصبانیت بدتر آدم اون خلقیات و رفتارهای پنهانش رو آشکار میکنه .
خواهشاً وصل یاد و خلقیات خودت رو به من نچسبون که به لطف خدا گره وانکرده ای نیست اگر هم هست ، ربطی به عقده ای شدن نداره . گفتمخداروسکر مشکلی ندارم که بخوام عقده ای باشم . چرا عیبهای خودت رو در دیگر آن میبینی . این شما هستی که عقده دیده شدن ، مساوی شدن ، برابری ، مرد بودن خودتون و زن بودن مردان ، عقده و بیماری خود نمایانی دارید ، انسانی که در زندگی مجردی و متاهلی با مردان زندگی اش مشکلی نداشته پی چرا باید اینقدر حرف و عقده زن سالاری و برابری داشته باشد .
اصلا میفهمی داری چی میگی؟ اینقدر صد و نقیض حرف نزن ، زنی که روحیه و لطافت زنانه نداشته باشه و مردی هم که اقتدار مردانه نداشته باشه بهتره که ....... ، زن باید ناز و باشه و مرد نیازمند او .
اگه زن بودی میدونستی که چطور با صلاح و سیاست زنانه خودت مردان زندگی ات را مجذوب خودت کنی ، نه با زور و رساندن و همترازی خودت با اونها و از حیطه طبیعی خودت خارج شدن و مردنماشدن خودت و زن نما کردن اونها ، آنها و محبت شون رو حفظ کنی .
گفتم این جوری حرف زدن و رفتار کردن فقط از یک فیمینیستی و غربزده بر میاد.
راستی شما مطمئنند زن هستی؟
دستی دستی واسه خودت دردسر درست نکن.
همیشه و همه گاه از زمان آدم تا کنون و انشاءاللّه تا قیامت پیروزی و اقتدار و افتخار با اسلام و مسلمان بوده و خواهد بود .
و این کفر و کفار و .... هست که همیشه مغلوب و سر شکسته و خوار و مطرود هستند و خواهند بود .
راستی یه سری به یقه لباست بزن !😏😉
یاعلی