2777
2789

۳ ماهه باردارم اگ پسر باشه رهام و اگ دختر باشه رها ..مادر شوهرم میگ حتما باید بذارید محمد جواد منو شوهرم قبول نمیکنیم

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم پیگیری نمیکنه میگه سخته عوض نمیکنن

فکر نکنم چون مذهبی نیست راحت عوض میشه ولی باید بپرسید...وگرنه که بی خیال کنار بیا

فقط با تو عشقم میتونم آروم شم ...بازم مثله هر شب بیا تو آغوشم...رو هر کی به جز تو چشامو میبندم...تو رو میبینم تو آیندم
معنیشو دوس ندارم کلا از چشمم افتاده اسمش صداش میکنم دخترمو اما خب دلم میخاس چیز دیکه باشه

خودمونو باچیزایی دلخوش کردیم که اصلا مهم نیس.انشالله بخت اقبالشون خوب باشه

(رها )باشن از غم وغصه

نهایتش خودشون عوض میکنن واسم آنزمان خودشون میزارن

فکر نکنم چون مذهبی نیست راحت عوض میشه ولی باید بپرسید...وگرنه که بی خیال کنار بیا

چند ماهه سعی دارم کنار بیام نمیتونم اره باید بپرسم 

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
خودمونو باچیزایی دلخوش کردیم که اصلا مهم نیس.انشالله بخت اقبالشون خوب باشه (رها )باشن از غم وغصه ...

ممنون عزیزم قربونت از ارامشی دادی کاش حال دلم خوب شه اصلانمیتونم کنار بیام

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
واکنشا نسبت ب اسم نیلان چطور بود دوس داشتن اطرافیانتون؟

گفتن خوشمون اومده ولی خب گاهی الکی میگن که دلمون نشکنه🤗

ولی من عاشق اسمشم. خودشم اسمش رو میگه نینان. خیلی بامزه میگه.‌خوردنیه😍

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)