2777
2789
حالا ما خانوادگی اسمامون قشنگه..عمم بچه هاش اسماشون مال ده قرن پیشه😧..عادله..صفورا..ربابه😞

دختر بزركم اذر ميشه 4ساله .وقع تولدش از خانواده شوهر بشت سر هم پيشنهاد ميومد كه بزارين رقيه زهرا ربابه نرگس نرجس .ر ووز زنك ميزدن و از اينجور اسما پيشنهاد ميدادن.منم از لحظه بارداري باهاش حرف ميزدم تبسم صداش ميزدم .رو دختردومم همين برنامه پياده كردن تازه ميكفتن خواب ديديم اسم بچتون اينه.منم دوست داشتم پناه بزارم ولي شوهرم گفت ترنم .منم قبول كردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر بزركم اذر ميشه 4ساله .وقع تولدش از خانواده شوهر بشت سر هم پيشنهاد ميومد كه بزارين رقيه زهرا ربا ...

😂😂😂😂😂اون  قسمت خوابش منو هلاک کرد😂😂😂😂😂😂من شوهرم میگه هرکی هرچی میخواد بگه ما فقط گوش میکنیم از  اخرم  اسمی که دوس داریم... چون ما از دوران عقد پیشنهاد اسم از طرف خانواده شوهری داشتیم😂😂😂

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

پرهام و پرنیا اسم دوقلوها...پریا هم‌سومی....خودم انتخاب کردم

وای پرپروک

الان پستتو دیدم

یاد همسایه روبروییمون افتادم

سه تا نوه دختر داره اسماشون پریا پرنیان پرنیا هستش نوه پسرشم پویا

هیچکدومو ب اسم صدا نمیکنه

مادرشوهرم بهش گفت چرا صداشون نمیکنی

همچین عصبانی شد گفت ماماناشون اسم همشونو پرپر گذاشتن نمیتونم حفظ کنم ک 😂😂😂😂

(    )
من عاشق اسم های ایرانی اصلیم خیلی نازن

ممنون عزیزم ، منو شوهرمم خیلی اسم ایرانی دوست داریم ، و وقتی این اسمو گذاشتیم خیلیها ایراد گرفتن و گفتن که چرا اسمای مذهبی نذاشتین و این اسما روزی ندارن و .... ولی ما توجهی نکردیم ،ینی در واقع نظر هرکس محترمه واسه خودش

😂😂😂😂😂اون  قسمت خوابش منو هلاک کرد😂😂😂😂😂😂من شوهرم میگه هرکی هرچی میخواد بگه ما فقط گوش ...

اره صبح خيلي زود زنگ ميزد با هول و ولا ميكفت واي سارا الان خواب ديدم يه بچه بغلمه باهام صحبت ميكرده گفته من نوه توام اسممو بزارين نرگس 😄😄ميكفتم باشه 😁😁😁😁😁