2777
2789
این که خوبه تو خانواده همسر من تمام خواهر و بردارا اسم یکی از دختراشون فاطمس.... خواهر شوهرم دوتا دخ ...

وای دقیقا مثل ما یه لحظه فکرکردم اشنایی

ایقد که نـــی نـــی سایت حـسودپـلاستیکی داره فــامیل نداره😄😓😖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دلا

دلا ؟ 

مطمینی ؟ 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
نه دلا

فک کنم اِدا بود 😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
😂😂😂😂

بخدا ما الان میخوام صداشون کنیم یا چیزی بگیم ازشون اسمشونو با اسم پدر یا مادر میاریم😂😂😂فاطمه رضا... فاطمه علی.... فاطمه صفیه.... فاطمه جواد😂😂😂😂

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

این که خوبه تو خانواده همسر من تمام خواهر و بردارا اسم یکی از دختراشون فاطمس.... خواهر شوهرم دوتا دخ ...

وای.چقدر گناه دارن اون بچه ها.

بخدا میغمبر خودش گفته نام نیک برای بچه هاتون بداریدالان من از اسمم واقعا حس بدی میگیرم.جالبه تو شناسنامه سمانه ام ولی چون مریض میشم عوض میکنن.

بخدا ما الان میخوام صداشون کنیم یا چیزی بگیم ازشون اسمشونو با اسم پدر یا مادر میاریم😂😂😂فاطمه رضا. ...

ماهم توی دختر دایی و دختر خاله اینا فاطمه و زهرا زیاد داربم

باید به قول شما به اسم مادر و پدر صداشون کنیم

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

اسم " تیام "  قشنگه من بزارم ؟

من به شخصه اصلا دوست ندارم

یاد اون تیام توی شبکه‌من و تو‌میفتم

اسم های خیلی قشنگتری هم هست اگر بگردی

فکر کنم تیام مشترک بین دختر و پسره اره؟؟

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏