pink_princess مدیر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2853 عنوان اسم بچه هاتون چيه؟😍 | مشاهده متن کامل بحث + 51564 بازدید | 1313 پست كي انتخاب كرده ؟🙈😍 فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁 1397/07/07 | 01:02 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهی عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 778 صبا و محمدرضا صبا پیشنهاد مامانم. محمدرضا پیشنهاد همه فامیل دیگه خودمونم به توافق رسیدیم
f_j عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 337 دیدی؟ بنظرت قشنگ بود یا ن؟ اسم شیکیهفقط میشه بدونم چجوری آمار از ثبت احوال میگیری؟؟؟ چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
miinoo عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 2460 من دوتا دختر دارم اسم یکیشون تکراری شده.پارمیس. ولی دومی خیلی کمیابه.آمارش تا چند وقت پیش تو ... ب من بگووووووووووو😭😭😭
یاس1بلور عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 227 اره قشنگه وملوسه مرسی.باز برم تو امار ثبت احوال ببینم تو این یک ماه چندتا شده😉
صنوبر7 عضویت: 1390/03/20 تعداد پست: 4210 اسم دخترا سانای سارایسانای انتخاب خودم بود که موافق شدسارای هم انتخاب سانای بود اگه دوست
محیاخانووم عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 900 ما جفتمون اینارو انتخاب کردیمبنیامین رو من پیشنهاد دادم ش.هرم عاشقش شد میگه فقط بنیامین چون خودشون علی زیاد دارنرعنا رو خیلی دوس دارم . شوهرم ماهرو . جفتشم من پیشنهاد دادمحالا میگه اسم قطعی پسر رو من می ذارم . اسم قطعی دختر رو تو بذار خدایا هر لحظه تو را شکر ممنونم بابت هدیه قشنگت دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
یاس1بلور عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 227 اسم شیکیه فقط میشه بدونم چجوری آمار از ثبت احوال میگیری؟؟؟ واااای.ذوق مرگ شدم😆تو گوگل بزن ثبت احوال.سایتش باز میشه یه قسمت علامت سرچ کردن داره اسم رو اونجا بنویس میزنه چندتا تو کل کشور اون اسم رو گذاشتن.
miinoo عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 2460 واااای.ذوق مرگ شدم😆 تو گوگل بزن ثبت احوال.سایتش باز میشه یه قسمت علامت سرچ کردن داره اسم رو اونجا ... بگو ب منم منتظرمممممممممممممممممزودی بپاک بعد
f_j عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 337 واااای.ذوق مرگ شدم😆 تو گوگل بزن ثبت احوال.سایتش باز میشه یه قسمت علامت سرچ کردن داره اسم رو اونجا ... مرسی واقعا گفتم خیلی شیکه تا حالا نشنیده بودم چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
آسمان_بهاری عضویت: 1392/02/24 تعداد پست: 3269 اسم پسرمو شوهرم میگه ابوالفضل ولی خودم از امیر حافظ و مهراد و امیر حسام خیلی خوشم میاد خدا کنه سر اس ... به نظر من امیر حافظ بهترهولی اگر شوهرتون اصرار داره به نظرم امیر عباس بذارید از ابوالفضل قشنگتره خدایا شکرت
ژولورن عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 504 به نظر من امیر حافظ بهتره ولی اگر شوهرتون اصرار داره به نظرم امیر عباس بذارید از ابوالفضل قشنگتره مرسی از نظرت تیکریکسالگی پسر عزیزم. من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است یه دلدارو دو دلبر
miinoo عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 2460 واااای.ذوق مرگ شدم😆 تو گوگل بزن ثبت احوال.سایتش باز میشه یه قسمت علامت سرچ کردن داره اسم رو اونجا ... تاپیک اخرمو ببینی متوجه میشی چقد گرفتار اسمم.بگو این اسمتو ببینم چیه شاید فرجی شد راحت شدم از این استرس😭😭
محیاخانووم عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 900 واااای.ذوق مرگ شدم😆 تو گوگل بزن ثبت احوال.سایتش باز میشه یه قسمت علامت سرچ کردن داره اسم رو اونجا ... من جای شما بودم اصلا ناراحت نمیشدماین یعنی سلیقه شما خوب بوده که همه ازتون تقلید میکننبعدم اسم مختص یه نفر نیست حالا اگه بگی کسی خوشش بیاد بده مگهاونم استفاده میکنه . خدایا هر لحظه تو را شکر ممنونم بابت هدیه قشنگت دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
فینگیلیها عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 1 اسم دخترم باران پدرش انتخاب کرد واسم پسرم بنیامین خودم انتخاب کردم
banoo_tareki عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 1179 با من هستی ؟! ن خخخ بهش گفتم این اسمو بزاره گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه بعد میری میبینی بنده امضاش چیه اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش فقد من اینجوریم یا حتی شما اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰