2777
2789
دیدی؟ بنظرت قشنگ بود یا ن؟

اسم شیکیه

فقط میشه بدونم چجوری آمار از ثبت احوال میگیری؟؟؟

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما جفتمون اینارو انتخاب کردیم

بنیامین رو من پیشنهاد دادم ش.هرم عاشقش شد میگه فقط بنیامین چون خودشون علی زیاد دارن

رعنا رو خیلی دوس دارم . شوهرم ماهرو . جفتشم من پیشنهاد دادم

حالا میگه اسم قطعی پسر رو من می ذارم . اسم قطعی دختر رو تو بذار

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
اسم شیکیه فقط میشه بدونم چجوری آمار از ثبت احوال میگیری؟؟؟

واااای.ذوق مرگ شدم😆

تو گوگل بزن ثبت احوال.سایتش باز میشه یه قسمت علامت سرچ کردن داره اسم رو اونجا بنویس میزنه چندتا تو کل کشور اون اسم رو گذاشتن.

واااای.ذوق مرگ شدم😆 تو گوگل بزن ثبت احوال.سایتش باز میشه یه قسمت علامت سرچ کردن داره اسم رو اونجا ...

مرسی 

واقعا گفتم خیلی شیکه تا حالا نشنیده بودم

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
اسم پسرمو شوهرم میگه ابوالفضل ولی خودم از امیر حافظ و مهراد و امیر حسام خیلی خوشم میاد خدا کنه سر اس ...

به نظر من امیر حافظ بهتره

ولی اگر شوهرتون اصرار داره به نظرم امیر عباس بذارید از ابوالفضل قشنگتره

خدایا شکرت
به نظر من امیر حافظ بهتره ولی اگر شوهرتون اصرار داره به نظرم امیر عباس بذارید از ابوالفضل قشنگتره

مرسی از نظرت 

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر
واااای.ذوق مرگ شدم😆 تو گوگل بزن ثبت احوال.سایتش باز میشه یه قسمت علامت سرچ کردن داره اسم رو اونجا ...

تاپیک اخرمو ببینی متوجه میشی چقد گرفتار اسمم.

بگو این اسمتو ببینم چیه شاید فرجی شد راحت شدم از این استرس😭😭

من جای شما بودم اصلا ناراحت نمیشدم

این یعنی سلیقه شما خوب بوده که همه ازتون تقلید میکنن

بعدم اسم مختص یه نفر نیست حالا اگه بگی کسی خوشش بیاد بده مگه

اونم استفاده میکنه . 

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
با من  هستی ؟!

ن خخخ بهش گفتم این اسمو بزاره

گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه                                    بعد میری میبینی بنده امضاش چیه                                        اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش  فقد من اینجوریم یا حتی شما                                                اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰