بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره فک کنم شوهرم انتخاب کرده البته هنوز نی نی نداریم
من خودم ترجیح میدم مثلا اگر ترک نیستم اسم ترکی نذارم یا مثلا اگر کرد نیستم اسم کردی نذارم
نمیدونم منظورمو متوجه میشین یانه
اما اگر ترک بودم یاشار هم اسم قشنگیه بهش فکرمیکردم حتما
پسر کوچولوی مامان و بابا با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین
اسم دخترت رو بگووووووووووو، من نه حامله م نه میخوام دیگه بچه ولی بکوووووو
گفتن دیگه
پریاس
پسر کوچولوی مامان و بابا با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین
اسم نیلان ب شدت ب اسم من میاد شاید یه روزی اگر دختردار شدم این اسم رو بذارم
اسمش کجایی هست؟مطمئنین معنیش میشه فرشته ی باران؟