2777
2789

باید زود بچه دار بشی قبل سی و. پنج سالگی 

زن ها زودتر از مردا شکسته میشن

دختر بالای سی شانس ازدواجش کم میشه

همه ی ما این کلیشه ها رو شنیدم از، بچگی وارد ناخوداگاهمون شده  حتی اگر خودمون باورش نداشته باشیم در وجود ما ریشه دارند.  

به عنوان یک زن و یک انسان هدف از از خلقت ما صرفا تولید مثل نبوده  چون اگر اینطور بود خدا ما رو شبیه حیوانات فاقد شعور و تفکر می کرد   ازدواج بخشی از، زندگی هست ولی هدف  خلقت انسان نبوده و نیست. 

وقتی یک زن هفتاد ساله صاحب مقام اجتماعی قدرت یا پول وقتی با مرد جوون تر از خودش ازدواج میکنه  بهش میگن به خاطر پولت باهات ازدواج کرده این زن اگر جوون بود و زیبا بهش میگن به خاطر زیبایی باهاش ازدواج کرده 

در هر صورت اگر مردی کنار زنی دیده بشه دلیلش رو عشق نمیبینند یا تفاهم فکری و ذهنی با اینکه این دو نفر احساس درک متقابل داشتند چون سطح دغدغه هاشون در همین حده و این افراد میان این کلیشه های سطحی رو تکرار می کنند و وارد چرخه جامعه می کنند. 

ازدواج تنها بک بخش کوچک زندگیت  هست این دنیا انقدر وسیعه انقدر جاهایی داره برای کشف کردن اندیشیدن و یاد گرفتن. و تجربه کردن. شما در هر سنی میتونی عاشق بشی میتونی ازدواج کنی میتونی مادر بشی مادر بچه ای که به دنیاش اوردی یا مادر بچه ای که آرزوشه یه خانواده داشته باشه.  هیچوقت اجازه نده محدودیت های ذهنی جامعه سقف آرزوهات رو کوتاه کنه🤍

😎💚🐬

من خودم تا قبل از ورود به چهل رو 

فصل زایش خودم و بزرگ کردن بچه هام  میدیدم بعد از اون دیگه وقت به خودم رسیدن هست نه بچه .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته 

خانم سوزان روشن به نظر من نمونه ی یک بانو  با اندیشه ی بالاتر از سطح فکری اکثر خانمها هستن 

که با دنبال کردن اهداف و آرزوهای خودش ‌ به موقعش هم مادر شد خیلی هم بهش مادری میاد 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

اعتماد بنفس

ترس از پیری

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

درسته خانم سوزان روشن به نظر من نمونه ی یک بانو با اندیشه ی بالاتر از سطح فکری اکثر خانمها هستن که ...

دقیقا اتفاقا الان موقعیت بهتزی داره میتونه تمام زمانشه برای  پسرش بزاره. بزرگش کنه🤍

😎💚🐬
من خودم تا قبل از ورود به چهل رو فصل زایش خودم و بزرگ کردن بچه هام میدیدم بعد از اون دیگه وقت به خو ...

فصل چهل فصل شروع رشد خودت هست اتفاقا اوج جوانیت و بلوغ کامل فکریت تازه شروع شده🤍

😎💚🐬

نمیدونم چرا فکر میکنن زندگی فقط تا سی چهل سالگیه و بعدش دیگه هیچ کاری نمیشه کرد و باید منتظر بود تو چهل سالگی دارم مهارت جدید یاد میگیرم با همسرم داریم یه شغل جدید راه میندازیم به عنوان شغل دوم حالا اینو اگه به یه سری بگم میگن حوصله داریا دیگه الان نمیشه وقت بازنشستگیه😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

فصل چهل فصل شروع رشد خودت هست اتفاقا اوج جوانیت و بلوغ کامل فکریت تازه شروع شده🤍

مواقفم 

دهه ی قشنگی هست 

انگار دوباره شور جوانی مجدد میاد سراغت 

اما اینبار چون تجربه قاطیش هست تصمیمات و انتخاب هات کاملتره .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

نمیدونم چرا فکر میکنن زندگی فقط تا سی چهل سالگیه و بعدش دیگه هیچ کاری نمیشه کرد و باید منتظر بود تو ...

دقیقا. انگار زندگی در بیست سالگی خلاصه شده اتفاقا چهل سالگی هم ثبات مالی بهتری داری هم ارامش بیشتری راحت میتونی مسافرت کنی دغدغه ی ایندت کمتره ببشتز روی خودت تمرکز میکنی🤍

😎💚🐬