2777
2789

سلام خانوما 

حالم اصلا خوب نیست ی ساله عروسی کردم ی سال و نیمم نامزد بودم همون ی ماه اول نامزدی دانشگاه دولتی قبول شدم بخاطر شوهرم نرفتم چون راهش دور بود (خریت کردم )

بعدشم درگیر نامزدی و وسیله خریدن و عروسی دیگ نشد تا امسال ک کنکور دادم شهر خودمون دولتی قبول شدم حالا این سری شوهرم بهونه های الکی میاره قهر میکنه ادا درمیاره هزار جور کار انجام میده ک موفق بشه نزاره برم دانشگاه 

ولی این سری من دیگ مصمم بودم واسه درس خوندن چون تو دلم موند به ارزوم ک دانشگاه رفتن بود برسم 

شاید چیز خاصی نداشته باشه ولی یکی از آرزوهام بود 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو اصلا کوتاه نیا 

من دوسال از دانشگاهم مونده بود خوابگاهی هم بودم ازدواج کردم 

شوهرمم هیچی نمیتونست بگه چون خودم قلبا اینو میخاستم خداروشکر الانم تموم شده دوری و سختی یادمون هم رفته دیگه

آفرین حتما برو پشت گوش نندازی!

فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ‌تر خواهد کرد. ملت ایران یاد و نام شهید عالیمقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی را بزرگ خواهد داشت .14دی 98

منم بعد عقدم قبول شدم.ی ترم تا عروسی رو انتقالی گرفتم شهر خودم.ترم دو رو خونم شروع میکنم.سفت و سخت پاش وایستا ک بعدا حتما پشیمون میشی..

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..

دانشگاه اصلا خرج آنچنانی نداره بهونش اینه‌ک تو این قسط و بدبختی دانشگاه به درد نمیخوره 

ولی میدونم چرا نمیزاره چون فک میکنه برم دانشگاه زندگیمون بهم میخوره و من ی آدم دیگ میشم و راه بد میرم و از این فکرا

جیکار‌کنم ک بهتر شه اعصابمو بهم ریخته این همه خانوم هستن شوهراشون پشتشونن اون وقت واسه من ......😳😳😳

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

شوهر منم اولش اینطوری بود ولی من محل تدادم و رفتم و ترم آخرم باردار شدم بعدم ارشد قبول شدم ولی چون بچه کوچیک داشتم نرفتم گذاشتم بچه هام جون بگیرن بزرگتر شن بعد

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚

ای خواهر ..منم وقتی ازدواج کردم ارشد دولتی ی شهر بلافاصله بگو نیم ساعت قبول شدم شوهرم همه کار کرد ترم ولی رفتم اما بعدش زندگی برام جهنم شد ۴ ساله به زووور تموم کردم یک بار نشد برم و برگردم دعوا نشه خدا لعنتش کنه بیچاره کرد منو هنوزم میکه همون روز که تو روم وایستادیم گفتی میرم از چشمم افتادی...

ولی من باید میرفتم جون اگر نمی رفتم الان کار نداشتم خدا لعنتش کنه فقط همین

If you can dream you can do it...