2777
2789
عنوان

کیا همسرشون ورشکست شده و زندان افتادن

| مشاهده متن کامل بحث + 3176 بازدید | 64 پست
همسر منم میگه خودمو میکشم امروز از صبح تا الان فقط گریه و التماس کردم که این کارو نکن

بهش قوت قلب بده این بنده خدا اقوام ما دیه دوستش هم افتاده گردنش بیچاره آخه یه رفیق داشته همش میامده تو محیط کار این شبا میخابیده چون با زنش دعوای حسابی کرده بودند و زنش میخاست طلاق بگیره ولی از بد شانسی وقتی میمیره این میره شکایت شوهرش کارگر این اقوام ما بوده و مرده و چون وکالت خونده بوده با زرنگ بازی دیه را انداخته گردن این اقوام ما که خیلی ساده است الان زن و بچش خونه اجاره آیی هیچی ندارن 5ماه نزدیک 6ماه بچه هاشو ندیده بچه هاشو دارن بی تابی میکنند بهشون گفتند باباتون رفته مسافرت میاد کاش خدا کمکش کنه لااقل مرخصی بدن بیاد یه روز بچه هاشو ببینه 😖😖😖

واسه شادی روح بابابزرگم صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش قوت قلب بده این بنده خدا اقوام ما دیه دوستش هم افتاده گردنش بیچاره آخه یه رفیق داشته همش میامده ...

واقعا خیلی سخته با زندان رفتن طرف که پول نمیشه ولی میندازن زندان 

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن