2777
2789
عنوان

کیا همسرشون ورشکست شده و زندان افتادن

| مشاهده متن کامل بحث + 3176 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر خواهرم بدجوری‌ ورشکست شد پول نزول زمین زدش از ترس زندان و بی ابرویی خود کشی کرد

همسر منم میگه خودمو میکشم امروز از صبح تا الان فقط گریه و التماس کردم که این کارو نکن

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن

رقم بدهیش چقدره؟چک داشته یا سفته؟بعنوان کار پول قرض گرفته یا خدای نکرده کلاهبرداری بوده؟همه اینا تاثیر داره توی آزادیش

خدایا شکرت بخاطر همسر خوب و پسر گلی که بهم دادی.داده و نداده ت رو شکر عزیزام رو واسم حفظ کن
رقم بدهیش چقدره؟چک داشته یا سفته؟بعنوان کار پول قرض گرفته یا خدای نکرده کلاهبرداری بوده؟همه اینا تاث ...

۱میلیارد بهدی هس هم چک هم سفته داره نه بعنوان کار خرید کرده با یکی شراکت داشت برداشت رفت پولامونو نمیدونیم کدوم گور رفته پیداش نمیکنن لعنتی رو 

۱میلیارد بهدی هس هم چک هم سفته داره نه بعنوان کار خرید کرده با یکی شراکت داشت برداشت رفت پولامونو نم ...

خدا ازش نگذره ...واگذارش کن بخدا...خدا کمکتون کنه .برات ام الیجیب میخونم. به نظرم به هر قیمت سند جور کن و بیارش بیرون بلکه بتونه ردی از شریکش پیدا کنه.از خونوادت کمک‌بگیر

خدایا شکرت بخاطر همسر خوب و پسر گلی که بهم دادی.داده و نداده ت رو شکر عزیزام رو واسم حفظ کن
همسر منم میگه خودمو میکشم امروز از صبح تا الان فقط گریه و التماس کردم که این کارو نکن

خدا نکنه

این جه فکراییه میکنه

شوهر خواهر من بدهیش خیلی  زیاد بود

فکر کن سال۸۷بدهیش حدود۳میلیارد بود

کارخونه دار‌ بود

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
خدا ازش نگذره ...واگذارش کن بخدا...خدا کمکتون کنه .برات ام الیجیب میخونم. به نظرم به هر قیمت سند جور ...

خونواده ام پشتم نیستن عزیزم مرسی بابت ام یجیب خیلی ممنونم عزیزم .کاش سند جور میشد میذاشتم

خدا نکنه این جه فکراییه میکنه شوهر خواهر من بدهیش خیلی  زیاد بود فکر کن سال۸۷بدهیش حدود۳میلی ...

میگه بریدم تحمل ندارم اخه خدایی یه جوون ۲۶ ساله چجوری تحمل کنه

بچه ها خانواده داماد باید چ چیزهایی برا شب بله برون ب جز انگشتر نامزدی ببرن؟

دسته گل  شیرینی نبات 

اونارو هم باید بخرین لوازم آرایش بهداشتی .لباس و چادر و کیف و کفش و لباس مجلسی