2777
2789
عنوان

کیا همسرشون ورشکست شده و زندان افتادن

| مشاهده متن کامل بحث + 3176 بازدید | 64 پست
سلام عزیزم همسرم که زندانه میخوام بدونم چجوری میشه بیرون بیاد تجربه های کاربرارو بدونم که چه کارایی ...

از ستاددیه پیگیری کنین 

خیلی احتمالش هست ازاد بشه 

اینا ک خیرهستند میان پول میدن واسه زندانی های غیرعمد توهمه ی ایام سال ی عده ای آزاد میشن 

یاشاکی رو با ی مبلغی کمتر راضی میکنن

دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆
اگه تقاضای اعسار بدن یه مقدارش رو پیش میگیرن و بقیش قسطی میشه ولی باید پیگیر باشین و دوندگی زیاد دار ...

اعسار دادیم و موافقت کردن ولی گفتن باید سند بزاریم بیاد بیرون بهد مشخص بشه چقدر باید بدیم

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگین چقد مونده بودن زندان و بدهیشون چقدر بود و اینکه چجوری بیرون اومدن؟ببخشید انقد سوال کردم&nb ...

رقم دقیقو ندارم عزیزم ولی زیاد بود بالای چندمیلیارد 

کارخونه ی محصولات بهداشتی داشت دستمال کاغذی و نو ار بهداشتی و اینا

پزشکه داییم اونزمانم زندان بود خیلی باهاش راه اومدن ی مدت طولانیش شبا زندان میرفت روزها بیرون بود 

همینکه ورشکست شد همسرش باقیمونده ی  اموالشو که زیادم بود کشید بالا و جدا شد واسه همین داییم شاید ۴ ۵ سالی درگیر همین زندان واینا بود تا تونست بدهی چندتا طلبکار بدقلقشو بده مابقی هم رضایت دادن که قسط بندی شه و داییم ازاد شد الانم بدهی ها رو داره قسطی میده 

تو ورشکستگی همه چیز بستگی به طلبکارا داره عزیزم اونا باید رضایت بدن 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

مشكلش و ميشه بگي ببينم ميتونم كمكت كنم  الان چطوري حكم صادر شذه  رفته إجرائي بدوي يا تج ...

کارمند دولتی بود که الان چون اونجاس دیگه نمیره الان اعسار به تقسیط دادیم و موافقت شده ولی چون زندان هست هنوز باید براش سند بذاریم که بیاد بیرون و مبلغ تقسیطش مشخص بشه الانم یه سند پیدا کردیم که حدود ۱۰ میلیون پول میخود طرف که ببره سند بذاره ولی پولشو نداریم 

یکی ازاقوام  ی مقدارشو فامیلاش دادن بقیه شم ستاد دیه داد  خیلی آدم خرشانسیه  دوبار ...

اخه مگه ستاد دیه بدهکارای مالی رو هم کمک میکنه؟

با کلی سختی طی ۳_۴ سال تونست بدهی ها رو بپردازه و جدیدا یکم کسب و کارش جون گرفت که بازم اوضاع بهم ری ...

الهی عزیزم ولی من دق میکنم ۳،۴ سال طول بکشه 

یکی از اقوام ساده ما دو میلیارد بدهی اش است تو زندانه 5ماهه پچه هاش دبستانی هستند گناه دارن تازه آدم ...

وضعیت منم مثل اونه هیچکس یه گرونم کمک نمیکنه

از ستاددیه پیگیری کنین  خیلی احتمالش هست ازاد بشه  اینا ک خیرهستند میان پول میدن واسه زن ...

والله ما ازون شانس ها نداریم ستاد دیه بدهی رو هم میده اخه؟

الهی عزیزم ولی من دق میکنم ۳،۴ سال طول بکشه 

درکت میکنم خیلی وحشتناکه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
رقم دقیقو ندارم عزیزم ولی زیاد بود بالای چندمیلیارد  کارخونه ی محصولات بهداشتی داشت دستمال کاغ ...

اره طلب کارای ما خیلی بی رحمن هم میگن زندان نره همم میگن پولمون رو بدین 

اگه بتونید با شاکی صحبت کنید قسطی بگیره خیلی راحت تره ما هم دوسال درگیر پیگیری های قضایی بودیم اخرش ...

دادگاه اعسار تقسط رو قبول کرده ولی میگه سند بذار فردا زندانیتو ازاد کنم