2777
2789
عنوان

خوش به حالتون

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 96 پست
ببخشید شغل همسرتون چی بود که ور شکست کردن در ضمن ذکر یونسیه رو زیاد تکرار کنید ایشالله که زودتر ازاد ...

همسرم کارمند بودن در کنارش خرید و فروش هم میکرد ولی یکی پولامونو برداشت و فرار کرد و طلب کارا ریختن سرمون و 

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن
مگه چندسال قراره زندان باشه عزیزم 

حکم نزدن براش ولی هیچکس نمیتوونه بدهی هاشو بده هیچکس هم سند نمیذاره از بیرونم سند میذارن ولی پول میخوان که نداریم باور نمیکنین اگه بگم یه هزاری هم نداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شغل همسرتون چی بود که ور شکست کردن در ضمن ذکر یونسیه رو زیاد تکرار کنید ایشالله که زودتر ازاد ...

ببخشید ذکر یونسیه چجوریه؟

تنها باشی و مجرد خیلی فرق داره متاهل باشی و تنها 

از اون بدتر منم که مطلقه ام و تنها..

بالاخره هر چی هست همسرت هست و ایشالا درست میشه و مهم اینه که همدیگه رو دوست دارید و آغوشش برات هست. من چی که یک سری لذتها رو تجربه کرده ام و الان دارم در حسرتش پر پر میزنم. همین دیشب بود توی یک تاپیکی گفتم دلم آغوش مردانه و همسرانه میخواد

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ی شبی دارن اوناهم که میتونی بری بغلش انشالله مشکلتون حل شه وبرگرده پیش هم خوشبخت شین

کاش مشکل بغل کردنش بود 

هر کسی تو زندگیش یه مشکلات و ناراحتی هایی داره  مشکل شما هم اینجوری..ما هم کلی بدبختی کشیدیم...دیگه نمی خواد ک حسودی این و اونو بخوری  کلا کلمه خوش ب حالت   حالمو بد میکنه

آدمای حسود اینو ب کار میبرن

ناامیدنباش گلم ان شاءالله از جایی که فکرشو هم نمیکنی مشکلتون حل میشه فقط به خدا توکل کن

بخدا دیگه امیدی ندارم دیروز مریض شده بردنش دکتر گفته ممکنه سکته کنی احتمالت زیاده مواظب خودت باش 

دیگه درست نمیشه دیگه تموم شد

ناامیدی شما بدتر من شوهرم بیکار اما میدونم خدایی اون بالا هست ازش بخواه تلاش کن خودتم هی بگی تموم شد دیگه بیرون نمیاد مشکلی حل نمیشه

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر

منم از خوش به حالت زیاد خوشم نمیاد

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
از اون بدتر منم که مطلقه ام و تنها.. بالاخره هر چی هست همسرت هست و ایشالا درست میشه و مهم اینه که ه ...

واقعا خیلی سخته 

واقعا خیلی سخته 

ممنونم که متوجه هستی

منم از خوش به حالت زیاد خوشم نمیاد

عزیزم خوش به حالی ازون لحاظ هس که اونایی که عاشقن و همسرشون هرچقدرم مشکل داشته باشه میدونن که پیششونه نه مثل من که سه چهار ماه نبینیش

هر کسی تو زندگیش یه مشکلات و ناراحتی هایی داره  مشکل شما هم اینجوری..ما هم کلی بدبختی کشیدیم... ...

نه بخدا حسود نیست منظورم اینه  که خداروشکر کنین که همسراتون  حداقلش پیشتونن کنارتونن میتونین ببینینشون ولی من حتی نمیتونم ببینمش همس من زندانه نمیذاره برم ببینمش همه رفتن دیدنش میگن موهاش کلا سفید شده در حالی که ۲۶ سالشه فقط یه جوونه