2777
2789
عنوان

ماساژ پرینه

| مشاهده متن کامل بحث + 23308 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم بی حسی بزنن ایشالا که اصلا کارت به برش نکشه و به طور طبیعی خارج بشه بچه در حالتی برش لازمه ...

باید برش داد بخصوص شکم اول..وگرنه خودش پاره میشه بخیه مشکل دار میشه

بعد اینکه تو کلاس بارداری بهمون گفتن پرینه خانمای ایرانی کوتاهه باید برش بخورن وگرنه ممکنه تا مقعد پاره شه ولی خانمای خارجی ژنتیکی پرینه بلندی دارن واس همین برش نمیخورن

بی حسی رو لحظه خروج سر جنین درجا تزریق میکنن

کلاس های بارداری عالیه توصیه میکنم همه برن تا اطلاعتتون زیاد شه و از چیزی نترسین

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

برای من بی حسی نزدن و لحظه ای که تیغ رو کشید حس کردم تا اونجایی هم که میتونست برش داد

خدا ازش نگذره 

فقط واسه اینکه زودتر زایمان انجام بشه برش داد

من پرینه م عالی بود. همه ماماها میگفتن اما دکتره از راه رسید زارت تیغ کشید 

بعد ازم به خاطر مثلا طبابتش 380 پول گرفت فقط واسه برش زدن. 

بیمارستان خصوصی بودم 

منم خیلی بخیه خوردم

چون امپول زده بودم و همش گیج و خوابالو بودم و نتونستم زور بزنم

بچمم۳۳۵۰ بود

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
اندازه بچه رو که نگاه نمیکنن بی وجدانا تا جایی که میشه برش میزنن

وای خدا.....انشاالله که همه به خوبی زایمان کنن و راحتتتتتت

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
ببخش مگه پرینه حین زایمان برش میخوره؟😦😦😦😦

بلللللللللللللللللله

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
وای نگو توروخدا  اخه مگه میشه  😦😦😦😦😦😦😦 چرا باید برشش بدن

خب البته بعضیام شنیدم بدون برش و بخیه زایمان میکنن

اما معمولا برش میدن چون جا کمه که بچه بیاد بیرون😂😂مجبور میشن یه برش بدن😣😣😣😣😣

خب البته بعضیام شنیدم بدون برش و بخیه زایمان میکنن اما معمولا برش میدن چون جا کمه که بچه بیاد بیرون ...

اخه پرینه رو برش بدن که بعدها موقع دفع ادم دردش میاد

دیگه هیچوقت نمیتونه دفع راحت کنه😢

مامانِ نامی🙍‍♂️
اخه پرینه رو برش بدن که بعدها موقع دفع ادم دردش میاد دیگه هیچوقت نمیتونه دفع راحت کنه😢

نترس بابا

بعد بخیه میزنن خب یه مدت سخته اما بعد خوب میشه

تاابد که درد نداره

همه همینجوری طبیعی میزان دیگه

نگران نباش پرینه هم قبل مقعده