2777
2789
عنوان

سن جنین ازروی سونوگرافی

150 بازدید | 11 پست

من براساس اولین روزاخرین پریودم  که ۱۲مردادبودموقع سونو۷هفته و۶روزم بودولی دکترسونوکرافی گفت ۸هفته ودوروزته یعنی ممکنه سن جنین ازتاریخ اخرین پریودهم بیش ترباشه؟؟ 

بله اوصولا یع کم بالا پایین داره. ولی برا سن بارداری همون پریودی رو در نظر بگیر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم الان با این تاپیکت ۷ جای مغزم رگ به رگ شد 😂😂😭 چه سوال عجیبی 😅😅

ببین سن سونوبیشترازسنی شده که ازروزاول اخرین پریودم حساب کردم ۳روزبیشترشده 😂😂😂

عزیزم تو سونو های مختلف فرق میکنه ،نگران نباش، من تو سونو اولم ۹ هفته و ۲ روز زد، یعنی تاریخ زایمان ۱۳ بهمن، تو غربالگری اول یک روز ین جنین بیشتر شد تاریخ زایمان زد ۱۴ بهمن، تو ۳ تا سونو دیگه آنومالی آمینو و تعیین جنسیت سن جنین ۴ روز کم شد، تاریخ زایمان تو هر ۳ تا سونو تا الان زده ۱۷ بهمن 

بابا درست نمیتونن تشخیص بدن که

من ۲۰شهریور گفتن بهم ۴۰هفته ای

پریروزهم گفتن ۴۰هفته ای

یعنی دوهفته ازروش گذشته من همون چهل هفته موندم؟؟؟؟😒

به من چندماهه دکترا  بهداشت   ماما    همشون ۳۱شهریوروقت زایمان دادن

کوووو؟؟؟الان ۶روزم گذشته هنوززایمان نکردم

نه دردی   نه حسی   نه یه وقت میدن به آدم

دکتر نیستن که آخه    اسمشون دکتره     

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

رشد جنین خوب باشه اینجوری. دخترم از اول ۲ هفته جلوتر بود‌‌. آلآن آخرین سونو رشدش و وزنش ۳ هفته جلوتر بود. 

از اولم بهم گفتن درشته‌. طبیعیه البته خانواده باباش درشتن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بابا درست نمیتونن تشخیص بدن که من ۲۰شهریور گفتن بهم ۴۰هفته ای پریروزهم گفتن ۴۰هفته ای یعنی دوهفته ...

عزیزم حتما برو پیگیر شو خدایی نکرده پشیمون نشی خودت به فکر بچت باش هزار یه اتفاق ممکنه بیفته خودم تو سایت دیدم که یه خاطر همین سهل انگاری جنین را از دست دادن مواظب خودت باش شده پول از زیر سنگ جور کنی برو سز یا پیش یه دکتر خوب 

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠
عزیزم حتما برو پیگیر شو خدایی نکرده پشیمون نشی خودت به فکر بچت باش هزار یه اتفاق ممکنه بیفته خودم تو ...

سزارین انتخابی نمیکنن دیگه

خیلی پیگیرشدم

دکترهم مینویسه بستری بیمارستان بستری نمیکنه

نامه هم داده  زنگ هم زده قبول نمیکنن میگن زوده

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏