سلام،بعد 2/5 سال رابطه تنهام گذاشت و رفت،امروز 27 روز میگذره که نیست،بلاکم کرد و گفت ديگه زنگ نزن و پیام نده... من دلم خیلی تنگه...از طرفی تو دلم مونده که چرا اينقد بی ارزش ازم خدافظی کرد،چیکار کنم؟ برم پیام بدم بهش کار درستی هست؟ میترسم جواب نده خورد بشم. خیلی داغونم... ديگه امشب بغضم ترکید کلی گریه کردم و به خدا گفتم يه کاری کن...اما آرامش ندارم،دلم گرفته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش میشد غرورو بعضی جاها کنار گذاشت شاید بایه پیام دوباره باهم آشتی کردنو برگشتن تو رابطه ولی خب تضمینی نیس که اینطور شه ،حداقلش اینه که حسرت نمیخوری که کاش فلان روز یه پیام میدادم...
خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
چرا خواهر من ب شوهرم ک دعوامون شده محل نمی زارم جوابشو نمیدم
اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو جمادی الاول خاص جذاب 😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
شما همونی که دکتر بود طرف؟عشق قبلیشو دوست داشت؟رفتی کمکش کنی؟بعد وابسته شدین برات شعر میگفت بعدم ولت کرد؟
اگه همونی پیام نده نمیخوادت
عشق قبلیشو دوست داره شمارو بازیچه کرده بیشتر مطمئن باش
اگرم اون نیستی نمیدونم هر جور خودت میدونی
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت