سلام،بعد 2/5 سال رابطه تنهام گذاشت و رفت،امروز 27 روز میگذره که نیست،بلاکم کرد و گفت ديگه زنگ نزن و پیام نده... من دلم خیلی تنگه...از طرفی تو دلم مونده که چرا اينقد بی ارزش ازم خدافظی کرد،چیکار کنم؟ برم پیام بدم بهش کار درستی هست؟ میترسم جواب نده خورد بشم. خیلی داغونم... ديگه امشب بغضم ترکید کلی گریه کردم و به خدا گفتم يه کاری کن...اما آرامش ندارم،دلم گرفته
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چه غم انگیز... خدا نگذره از هرکسی که با احساس يه نفر بازی میکنه... نه عزیزم من اون نیستم
عه من فکر کردم اونی😕خو پس نمیدونم چه کنی☹هر جور خودت میدونی
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
اين روزها واقعا سخته من دركت ميكنم ولي سريع با كس ديگه اشنا شو وگرنه نميگذره تا يكي نياد فكر ...
دوتا مورد هست الان برای آشنایی، ولی من نمی تونم با خودم کنار بيام، میترسم با یکی حرف بزنم اما دلم پیش این یکی باشه.... برام خیلی دعا کن همین امشب خودش بهم پیام بده