2777
2789
عنوان

به نظرتون بهش پیام بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 42 پست

اخه خانمی

وقتی طرف دیگه شما رو نمی خواد انقدر خودت کوچیک نکن

بپذیر که رها شدی براش مراسم ختم بگیر

روز خاکسپاری 

3 روز

هفته

40 روز

اینجوری دیگه راحتر کنار میای

مبادا مرحم درد تنهاییه کسی باشی که تو رو  نخواستت

شما همونی که دکتر بود طرف؟عشق قبلیشو دوست داشت؟رفتی کمکش کنی؟بعد وابسته شدین برات شعر میگفت بعدم ولت ...

چه غم انگیز... خدا نگذره از هرکسی که با احساس يه نفر بازی میکنه... نه عزیزم من اون نیستم 

یارب نظر تو بر نگردد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون هنوز دوسش دارم، چون نمی تونم فراموشش کنم

دوست داری یه ماشین دوبار از روت رد بشه؟؟

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
من یه مدت خیلی غر ميزدم و گیر داده بودم، یه دفعه عصبانی شد کات کرد 

بذار خودش برگرده...اگه بخوادت میاد...

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
چه غم انگیز... خدا نگذره از هرکسی که با احساس يه نفر بازی میکنه... نه عزیزم من اون نیستم 

عه من فکر کردم اونی😕خو پس نمیدونم چه کنی☹هر جور خودت میدونی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
اين روزها واقعا سخته من دركت ميكنم ولي سريع با كس ديگه اشنا شو  وگرنه نميگذره تا يكي نياد فكر ...

دوتا مورد هست الان برای آشنایی، ولی من نمی تونم با خودم کنار بيام، میترسم با یکی حرف بزنم اما دلم پیش این یکی باشه.... برام خیلی دعا کن همین امشب خودش بهم پیام بده 

یارب نظر تو بر نگردد.
دوتا مورد هست الان برای آشنایی، ولی من نمی تونم با خودم کنار بيام، میترسم با یکی حرف بزنم اما دلم پی ...

تو اشنا شو همين الان بهشون پيام بده اگه شماره داري

به هر دوتاشون

بعد ببين كدومش بهتره سبك سنگين كن يكي نگه دار اونيكي ميره

تو ابن كارو بكن

تلاش بيهوده به از خفتگيست

دوسال دوست بودين نزديك يكماه پيام نداده يكم فكر قوي باش

امشب استارت اشنايي بزن

تو اشنا شو همين الان بهشون پيام بده اگه شماره داري به هر دوتاشون بعد ببين كدومش بهتره سبك سنگين كن ...

عزیزم من پيام نمیدم، اگه پیام دادن بهم يه کاری میکنم.مرسی که به فکرم عزیزم 

یارب نظر تو بر نگردد.