2777
2789
عنوان

به نظرتون بهش پیام بدم؟

519 بازدید | 42 پست

سلام،بعد 2/5 سال رابطه تنهام گذاشت و رفت،امروز 27 روز میگذره که نیست،بلاکم کرد و گفت ديگه زنگ نزن و پیام نده... من دلم خیلی تنگه...از طرفی تو دلم مونده که چرا اينقد بی ارزش ازم خدافظی کرد،چیکار کنم؟ برم پیام بدم بهش کار درستی هست؟ میترسم جواب نده خورد بشم. خیلی داغونم... ديگه امشب بغضم ترکید کلی گریه کردم و به خدا گفتم يه کاری کن...اما آرامش ندارم،دلم گرفته 

یارب نظر تو بر نگردد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه می‌خاستت یک روزم دوریت تحمل نمی کرد....۲۷روززززززز

ولش کن دیگه

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
استارتر ببخشید نامربوطه معذرت بچه ها میشه لطفا 5 تا صلوات برا مادربزرگ نامزدم بفرستیدتروخدا التماس ...

اینطوری روح اون بنده خدا در عذابه انقد تو همه تاپیکا میپری

یک عدد ورزشکار😀💪💪💪💪 

یه تاپیک دیگم زدی بهت گفتم 

کارت اشتباهه کسی که دوستت داره نمیره که بخواد برگرده😕

بلاکت کرده یه بار دیگم باهات بد حرف زده 

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت