مرغ رو جدا میپزم اول توش زعفرون و نمک و زرد چوبه میریزم میذارم بپزه
فلفل دلمه رو نگینی و ریز خرد میکنم
هویج شو رنده میکنم نگینی نمیریزم اصلا
کمی کرفس تفت داده شده رو ریز خرد میکنم اما خیلی نمیریزم مقدار هویج و فلفل باید زیاد باشه نه کرفس
کرفس خیلی خوش بو خوش طعم میکنه
بامیه تازه رو خیلی باریک و حلقه ای خرد میکنم بعد سبزیجاتو اب میریزم با نمک و زردچوبه میذارم میپزه
وقتی مرغ پخت فقط آب مرغ رو میریزم اصلا گوشت شو داغ سوپ نمیریزم
بعدشم رب شو سرخ میکنم میریزم داخلش با زرشک
سبزی هم فقط جعفری کامل خرد شده میریزم توش اصلا نمیذارم جعفری کامل بپزه و رنگش تیره شه اخرش میریزم توش نیم پز میشه
سوپ حسابی باید جا بیوفته یعنی به روغن بیوفته و رنگ ربش دربیاد
توشم هم میشه جو ریخت هم جای جو اگر بخوام زود بپزه یکم ورمشیل با یه یکم جو پرک میریزم
اصلا نباید جو یا ورمیشل زیاد بریزی خراب میشه
کلا باید اندازه هاش دستت بیاد و بدونی کی زیر گاز رو خاموش کنی
مرغشم هرچی بیشتر باشه اب مرغ خوشمزه تر میشه