2777
2789

سوپ شیر وقارچ بزن نت وااای عالیه.

سوپ گشنیز جووون 😍مامانم درست میکرد الانم واسه بچه هام میپزم زمستونا با کمی ماست محشررررره😋😋

سوپ ماهیچه اگه مریضی اونم بزن نت الان همه رسپیا تونت هست دیگه دختر

من سوپو همینجوری که میگم درست میکنم و همه تعریفشو میکنن جو تو آب خیس بخوره یا جو‌پرک هویج رنده شده چون تنبلم حوصله نگینی ندارم سیب زمینی نگینی زردچوبه پودر موسیر پودر تخم گشنیز نمک اگه مهمون داشته باشیم فلفل اگه باشه آب گوشت یا خود گوشت تیکه هاش با آب کافی گوجه فرنگی غلیظ شده یا رب کمی و کمی روغن زرد یا کره رشته سوپ گاهی داخل لیمو عمانی رو درمیارم کمی میندازم توش کمی آبغوره و اگه بخواد کمی‌ آب لیمو آخر سر هم پودر جعفری همه رو با هم قاطی میکنم قشنگ میپزن داخل هم لعاب میندازن خیلی خوشمزه میشه تا وقتی همه خوب بپزنو لعاب بندازن برگ بو هم واسه خواصش خوبه باهاشون بپزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری ندارهی پیاز داغ درست کندو یا سه تا قبلش هویج رنده کن با اون قسمت درشت رندهپیاز داغ طلایی شد جو‌ ...

وای فدات شم مرسی عزیزم که حوصله گذاشتی و توضیح دادی واسه‌م

فقط یه سوال 

اون شیر و خامه باید بجوشه با مواد؟

سوپ شیر چطورییع ؟ میشه لطفاً کامل بگی

گفتم بالا ، یعنی وقتی درست میکنم این بوی عطرش کل کوچه رو برمیداره ن خونه

و اینم یادم رفت بگم ۳ تا ادویه اصلی داره که با اونا خیلییی خوشمزه میشه ، پودر اویشن ، فلفل سیاه و پودر سیر بینظیره

وای فدات شم مرسی عزیزم که حوصله گذاشتی و توضیح دادی واسه‌مفقط یه سوال اون شیر و خامه باید بجوشه با م ...

قربونت گلی

وقتی قارچ تفت خورد کامل حرارت گاز رو کم کن مخلوط کن همرو تو قارچ و همرو بریز تو قابلمه بله باید کامل بجشون

موادش چیه ؟

مرغ رو جدا میپزم اول توش زعفرون و نمک و زرد چوبه میریزم میذارم بپزه 

فلفل دلمه رو نگینی و ریز خرد میکنم

هویج شو رنده میکنم نگینی نمیریزم اصلا

کمی کرفس تفت داده شده رو ریز خرد میکنم اما خیلی نمیریزم مقدار هویج و فلفل باید زیاد باشه نه کرفس

کرفس خیلی خوش بو خوش طعم میکنه

بامیه تازه رو خیلی باریک و حلقه ای خرد میکنم بعد سبزیجاتو اب میریزم با نمک و زردچوبه میذارم میپزه

وقتی مرغ پخت فقط آب مرغ رو میریزم اصلا گوشت شو داغ سوپ نمیریزم 

بعدشم رب شو سرخ میکنم میریزم داخلش با زرشک 

سبزی هم فقط جعفری کامل خرد شده میریزم توش اصلا نمیذارم جعفری کامل بپزه و رنگش تیره شه اخرش میریزم توش نیم پز میشه 

سوپ حسابی باید جا بیوفته یعنی به روغن  بیوفته و رنگ ربش دربیاد

توشم هم میشه جو ریخت هم جای جو اگر بخوام زود بپزه یکم ورمشیل با یه یکم جو پرک میریزم

اصلا نباید جو یا ورمیشل زیاد بریزی خراب میشه

کلا باید اندازه هاش دستت بیاد و بدونی کی زیر گاز رو خاموش کنی

مرغشم هرچی بیشتر باشه اب مرغ خوشمزه تر میشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

مرغ بزار بپزه ریش ریش کن آبش هم نگه دار بعد پیاز داغ درست کن هویج رنده شده قارچ با مرغ و رب و حتما جو دو سر پرک و آب مرغ و در آخر هم آب لیمو نیم ساعتی آمادس مزه بهشت میده

مرغ رو جدا میپزم اول توش زعفرون و نمک و زرد چوبه میریزم میذارم بپزه فلفل دلمه رو نگینی و ریز خرد میک ...

دورت بگردم مرسی 

ببخشید نمیدونستم زیاده زحمتت شد 

سلامت باشی 😍🫶

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم