2777
2789

من معلمم  امسال مرخصی زایمانم تموم شده باید برم سرکار باید برم یه شهر دیگه ک ۳۵کیلومتر دورتره ولی مدیر مدرسه گفته همه جوره باهات راه میام و اگه خاستی زودتر برو و....میخاستم اولش مرخضی بدون حقوق یکسال بگیرم ولی دیدم همه چی‌گرونه و وضع خرابه نگرفتم شوهرم کارحسابی نداره

اگه برم سرکار باید یک ربع ب هفت از خونه برم حدود یک و‌ربعبرسم خونه، حالا پسرم خیلی بمن وابستس و تاحالا پیش کسی نمونده روز اول مهر رفتم سرکار گذاشتمش پیش مامانم زنگ زدم دیدم هردوشون (مامانم و‌پسرم)دارن گریه میکنن و پسرم انقد گریه کرده بچد صداش درنمیومد منم کلی گریه کردم و برگشتم خونه سریع

اونروز پسرم تب داشت و‌مریض هم بود 

و همسایه مامانم بنایی داشت و جرثقیل وووو با سروصدای زیاد اورده بود

از طرفی مامانم همش میگه بروسرکار و‌حیفه نری و همه همسایه ها و‌فامیل بهش‌میکن چرا موطلایی میخاد نره سرکار توی این‌وضع اقتصادی حیفه

از طرفیم پسرم خیلی بمن وابستس ده ماهش تموم شده الان

و خونه مامانم اینا رفت وامد زیاده میدونم بچم خواب راحتی اونجا نخواهد داشت و از بچه داری مامانمم راضی نیستم اصن هیچی‌حالیش نیس اونروزی ک پسرمو پیشش گذاشتم  میگف می می خودمو نشون دادم بهش میخاسته بخورتش‌ندادم بهش خب معلومه بچه گریه میکنه و‌یاد می می میفته

و مامان بابام از اونایین  ک نمیذارن بچه دست ب هیچی‌بگیره همش‌میگن نکن و بابام چشم غره میره

و افتخارش اینع ک توبچگی جوری مارو تربیت کرده ک تا چشم غره میرفته ما از ترس ب خودمون میپیچیدیم و دست ب هیچی نمیگرقتیم و خونه همیشه مرتب بوده

مامانمم خیلی توی تلگرامه و توی گوشی و زیاد حواسشو  نمیده ب اطرافش

از یه طرف همه میگن برو سرکار و‌حتی همسایه مامانم گفته من میام نوه ات رو‌شیرمیدم بگو دخترت بره سرکار،

از طرفیم دوست ندارم برم و پسرمو ب این زودی تنها بذارم و میدونم اذیت میشه هرچند چهارروز در هفته بیشتر نباید برم

و اینکه ممکنه وسط سال برم گردونن خدای نکرده ب شهر قبلی محل کارم ک ۵۰۰کیلومتر دورتره و‌محرومه اگه مرخصی باشم دیگه تا اخر مرخصیم نباید برم اونجا

خالم میگه بچتو اذیت نکن و‌نرو‌سرکار و‌میگه چرا احازه میدی همه دخالت کنن هرچند خودشم داره دخالت میکنه خخخ

من حیرونم

میشه دعا کنید برام ک تصمیم خوبی‌بگیرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ديگه يه نصف روز بيشتر كه نيست اونم همش چهار روز در هفته صبحها شوهرت نگه داره پسرت رو ساعتهاي ده ببره پيش مامانت تا ساعت يك هم برميگردي ديگه دو سه ساعت اتفاقي نميافته

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
این همه گفتی ک دعا کنیم؟ چشم عزیزم حتما دعا میکنیم🙏🏽 ولی اگه نظر میخای بهتر نیس بچت رو به مهد بس ...

نظر هم میخام گلم‌دعا هم بکنیدمرسی

مامانم ناراحت میشه اگه ب جز خودش ب کسی بدمش و ب هیچ‌کسی اعتماد ندارم چون بچم خیلی کوچیکه هنوز، هم مهد هم پرستار

این همه گفتی ک دعا کنیم؟ چشم عزیزم حتما دعا میکنیم🙏🏽 ولی اگه نظر میخای بهتر نیس بچت رو به مهد بس ...

حقوقمم خیلی کمه پول سرویس واسه رقت و‌امد ک بدم پول پرستارم بدم دیگه چیزی نمیمونه

نمیشه مدرسه ای ک میرم حتی نمازخونه نداره چون ابتدایی دوره اول هست و حتی آبدارخونش فرش نداره 

عزیزم مایه معلم داشتیم مدرسمون سرایدارداشت میاوردش میداد به سرایدارنگهش میداشت وقتای هم که شیرمیخاست بهش شیرمیداد

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤
نظر هم میخام گلم‌دعا هم بکنیدمرسی مامانم ناراحت میشه اگه ب جز خودش ب کسی بدمش و ب هیچ‌کسی اعتماد ند ...

سلامت و راحتی بچه خیلی مهمتره خب

ب مامانتون بگین واسه راحتی خودش این کارو کردین

بچتو نگه دار

تو اولین نفر و اخرین نفر مسئول در برابر بچه هستی

در ضمن شیر این و اونو نده به بچه ممکنه هپاتیت داشته باشن و هزار بیماری

از پدر مادرتم توقع نداشته باش با بچه مهربونی کنن

هم سنشون گذشته هم اینجور که میگی شرایط نگهداری از بچرو ندارن

بشین خودت بچرو نگه دار

خالت راست میگه

خدایی نکرده بلایی سر بچت بیاد همون مردم که تو رو تشویق به کار میکنن میگن مامانش باید حواسش میبود،

اصلا ریسک نکن اونم تو این جامعه خراب

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!