2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 157646 بازدید | 25376 پست
😂😂😂😂😂😂 خوشم. میاد ارامش تو کارت نیست😂😂😂😂

😒بسه یکم سرسنگین باش همش نیشت بازه..از من یاد بگیر😊😊😊😊اینجوری لبخند ملیح بزن

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😒بسه یکم سرسنگین باش همش نیشت بازه..از من یاد بگیر😊😊😊😊اینجوری لبخند ملیح بزن

😔😔😔😔

انقدر غم و غصه دارم که نتونم از ته دلم بخندم

اینجا تنها جاییه که میتونم فراموششون کنم

میخوای همینم ازم بگیری؟😞😞😞

خب من برگشتم  اقا مجازید بهم بگید پری ولیییییی به شرط ها و شروطها 😆😆😂😂 وقتی پریود میشید ب ...

من كه هميشه سعي ميكنم بگم پريود گاهي ميپره ديگه

اما چشم ميگيم پنچر شديم😝😝😝

😔😔😔😔 انقدر غم و غصه دارم که نتونم از ته دلم بخندم اینجا تنها جاییه که میتونم فراموششون کنم می ...

نیشتو باز کن ببینم چند تا دندون داری😀

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
میگذرن.اما مشکلم الان اطرافیانم هستن.من کمی زود رنجم الان با این قضیه تشدید شده.کافیه یه نفر اخمی کن ...

عزيزم اونا هم ناراحتن اما مدل بروز دادنشون فرق داره با تو 

گاهي غر ميزنن گاهي جوري رفتار ميكنن كه انگار هيچي نشده

ازشون ناراحت نشو كمتر تو خونه بمون بيشتر بيا اينجا ورزش و پياده روي واست عاليه خدا رو شكر الان همه جا هوا خوبه

كتاب بخون اگه ميتوني يه كاري واسه خودت دستو پا كن يا ادامه تحصيل بده

انشااله دلت اروم ميشه😘😘😘

بخدا دركت ميكنيم حيف كه ازمون دوري ولي باز خدا رو شكر كه اينجا رو داريم🤗🤗🤗

عزيزم اونا هم ناراحتن اما مدل بروز دادنشون فرق داره با تو  گاهي غر ميزنن گاهي جوري رفتار ...

ممنون کلم.😘😘😘😘😘😘😘😘تهرانی؟

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤