بچه ها یه دقیقه بیایید اینجا این تاپیک قدیمی بیده میخوام نظرتونو بدونم جلسه ی ۹+۱ باز برندارید بچه های دیگه رو اینجا تگ کنید 😂
اول اینکه لطفا تا آخر روز یکشنبه حتما لیست وزن هارو اماده کنید اگه دیر هم شد دیگه من تا دوشنبه فقط تاپیک وزنو باز میزارم
چون ممکنه یسری از بچه ها گروهشون تغییر کنه باید بدونیم کدوم سرکروه جاداره پس دیگه نهایت تا دوشنبه بزارید
و اگه یکی وزنش کم شده و گروهش تغییر کرده حتما سرگروهش بنویسه پایین لیست و اسم کامل کاربریشو بنویسه که من بتونم تگش کنم تشویقش کنم مثلا اگه از گروه قرمز میره بنفش حتما سرگروه بنویسه پایین لیستش
هر کدوم از بچه های گروهتون حتما همیشه همون شماره ای که تو لیسته همون باشه مثلا اگه زهرا ۱۴ شماره ی یک بوده تو لیست قبل تو لیست جدید هم همون یک باشه یا مثلا اگه جوجو ۵ بوده همیشه تو لیست شماره پنج باشه چون میخوام تغییرات بچه ها و پیشرفت هر گروه رو ببینم که تشویق کنیم انگیزه بالابره
لیستتون رو مرتب بنویسید (البته همتون مرتبید 😘)
حتما اینجوری بنویسید
نام وزن شروع. وزن هفته ی قبل. وزن جدید. وزن هدف
به بچه ها هم بگید همینجوری بهتون وزن رو بگن حالا نام رو نگفتن خودتون بلدید ولی بقیه رو همینجوری بگن که شماهم راحت تر وارد کنید
ببخشید بچه ها من خیلی بهتون زحمت میدم 😘😘❤️❤️ ایشالا یجوری جبران کنم
برای عکس پروفایل هم نظر بدید کدوم بهتره که دیگه همه چی تموم بشه بریم سراغ چالش ها
این طرح های ماندلا بهتره یا گل که پایین تر میزارم
بعد بگید همین جوری بهتره یا اضافه وزن های هر گروه رو هم بزاریم مثل عکس پایین تر

مثلا گروه بنفش اضافه وزن های ۲۰ تا ۲۵ کیلو هست تو پروفایل بنویسیم یا مثل بالایی ننویسیم فقط اسمگروه رو بنویسیم ؟
این طرح های ماندلا برای هر گروه رنگش عوض میشه

یا این طرح گل بهتره ؟ 
و اینکه سرگروه ها هم عوض کنن یا نه ؟
جون من همتون نظر بدید نگید هر چی همه بگن یا هر چی بامدادبگه قششنگ نظر بدید
بنظرمن این رنگهای پروفایل الان یکم جیغه و ساده ست اگه عوض بشه خیشگل میشه حالا بگید کدوم طرح بهتره