خب من سایز کم میکنم ولی تا نرم زیر ۷۰ ورزش نمیکنم.سایز باید ورزش زیاد کرد براش.ببین از پری الان ۲۰کیلو کم کرده سایزاشم خوب شده.از دوباره زندگی ومریم mcو bahharمیخوای بپرس.هم وزن من هستن. به جز و من و بهار بقیه ورزش میکنن.کش بدنسازی و دمبل خوبه برا بازو.فقط بیش از اندازه بزنی بدتر گنده میشن.بنظرم مدیر تایپیک صدا بزن هم از سایز بچه ها بیشتر خبر داره هم وزنشون هم در مورد بازو راهنماییت میکنه.الان برات صدامیزنم.اینو که بخونه جوابتو میده @بامدادخمار .بامداد جون مشکل دوستمون بزرگی بازوهاشه.وزنشم ۷۶ راهنماییش کن
یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه وزنتم ک کم شه دورشون خودبخود کم میشه.شاید شل شدن ک انقد بزرگن!فقط مواظب باش بیش از اندازه کتر نکنی.من دوستم خیلی با بازوش کار کرده بود اب بشه همش شده بود ماهیجه و گنده ولی بعدا ک لاغر شد بازوش کمی گنده موند فک کنم.
یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤