2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 157649 بازدید | 25376 پست
تقریبا هم وزن شمام ۷۶

خب من سایز کم میکنم ولی تا نرم زیر ۷۰ ورزش نمیکنم.سایز باید ورزش زیاد کرد براش.ببین از پری الان ۲۰کیلو کم کرده سایزاشم خوب شده.از دوباره زندگی ومریم mcو bahharمیخوای بپرس.هم وزن من هستن.  به جز و من و بهار بقیه ورزش میکنن.کش بدنسازی و دمبل خوبه برا بازو.فقط بیش از اندازه بزنی بدتر گنده میشن.بنظرم مدیر تایپیک صدا بزن هم از سایز بچه ها بیشتر خبر داره هم وزنشون هم در مورد بازو راهنماییت میکنه.الان برات صدامیزنم.اینو که بخونه جوابتو میده @بامدادخمار    .بامداد جون  مشکل دوستمون بزرگی بازوهاشه.وزنشم ۷۶ راهنماییش کن

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا گفتم تو سایز کم کردی تو رو صدا بزنه.راهنماییش کن.

سوالش چی بود میخواد سایز کم کنه !!

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
۴۴

آخه وزنتم ک کم شه دورشون خودبخود کم میشه.شاید شل شدن ک انقد بزرگن!فقط مواظب باش بیش از اندازه کتر نکنی.من دوستم خیلی با بازوش کار کرده بود اب بشه همش شده بود ماهیجه و گنده ولی بعدا ک لاغر شد بازوش کمی گنده موند فک کنم.

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

وای بچه ها رفتم تو یخچال آب بخورم دیدم مامانم برام پنیر خامه ای خریده.کی نفرینم کرده؟😢😢😢😢 @یاسیf  

وای بچه ها رفتم تو یخچال آب بخورم دیدم مامانم برام پنیر خامه ای خریده.کی نفرینم کرده؟😢😢😢😢 @یاسی ...

چیه😒😒😒مسبب نفریناتم من هستم؟؟؟خودم اعصابم خرده رفته بودم خونه مادر شوهرم کلی کوفت کردم😒😒😒😂😂😂😂

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
خب بخور چی میشه مگه؟  من هفته ای یه بار صبحونه میخورم

اخه شروعش کردنش همان.وتا آخر رفتنش هماااان