2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 157634 بازدید | 25376 پست
@مامانجوجوبودم   @عروسترکم    بچه ها لطفا بیشتر تو تاپیک باشید بچه هاتون خیلی نا ...

سلام الهه جون خوبی عزیزم

بچه های گروه من اولا با عرض خیلی معذرت زیاد چرا ناراضی هستن؟؟؟؟؟؟؟،؟؟؟

ربطی ب سخت بودن نداره ک..من اگه وقت نمیکردم از اول می گفتم ک الهه جون من نمیتونم

ولی خودم خواستم ک هستم

بعدشم فکر کنم سرگروه ها یا خود الهه جون ادم هستیم و احتمال داره مشکلی برامون پیش بیاد...

خیلی کار زشتی تازه ناراضی هستن.....ب خدا هنگ‌کردم از این پست

من روز قبل زلزله با شوهرم رفتم خرید..بعد ک زلزله اومد

بعد شب تو ماشین خوابیدیم..جمعه مادرشوهرم نذاشت برم خونمون.....اونجا هم اصلن دسترسی ب نت نداشتم

تا الان ک وسط کارهام اومدم

لطفابچه های گروه قرمز سطح توقعتون رو بیارید پایین❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

اگه هم دوست ندارید اصلن واسم مهم نیس..خیلی ناراحت شدم ازتون.برید تو گروه دیگه

الهه جون ببخشید توروخدا

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

الهه حونم عزیزم واقعا هیچ موردی نداره یکی دیگه حا من باشه من خودم زیر گروه باشم.اینجوری خیلی برای خو ...

ممنون شکوه جون😘❤️ 

پس من با اجازه ت سرگروه رو عوض میکنم فقط تو فردا هم لیست رو بنویس بی زحمت 

شکوه جون من فعال تر باش گزارش بده حذف نشی من دوست ندارم حذف بشیا 🔫

تو تا الان هم خیلی زحمت کشیدی خیلییی خیلیی ازت ممنونم عشقم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام الهه جون خوبی عزیزم بچه های گروه من اولا با عرض خیلی معذرت زیاد چرا ناراضی هستن؟؟؟؟؟؟؟،؟؟؟ رب ...

مینا جونم درسته همه ممکنه گاهی نتونن بیان و امضا ندادید که ۲۴ ساعته تو تاپیک باشید من یه پست هم برای بچه ها نوشتم وگفتم که سرگروه یا من هم نیاییم نباید وابسته باشن و بگن انگیزه مون کم شده اینجا هم به شما گفتم که بین خودمون باشه و تو تاپیک خودمون نگفتم  

البته خدایی بچه های تو بیشتر نگرانت بودن

ولی خب بهتره اگه یوقت چند روز هم نتونستید بیایید بگید و به بچه هاتون بگید یا من یا یه نفر به انتخاب خودتون رو تگ کنن 

عشقم تو تا الان خیلییی خیلییی زحمت کشیدی و من ازت خیلی ممنونم 😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
مینا جونم درسته همه ممکنه گاهی نتونن بیان و امضا ندادید که ۲۴ ساعته تو تاپیک باشید من یه پست هم برای ...

اره فداتشم اون پست رو خوندم ممنونم از اینکه بهشون گوشزد میکنی

خدایی اگه بدونم کاری واسم پیش میاد حتما اطلاع میدم

من فقط این زلزله اومد نیومدم یک روز و نصفه ای

چون خودمم دوست ندارم بچه های گروه بی انگیزه بشن✅✅✅✅✅✅✅✅

فدای تو ک بالاخره ب هر طریقی واسمون زحمت میکشی 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤❤❤

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام دوستان میشه بگید رژیمتون چجوریه منم میتونم باهاتون شرکت کنم ؟خیلی دوست دارم لاغر بشم اما زود ان ...

سلام عضو جدید نمیگیریم 💜

اره فداتشم اون پست رو خوندم ممنونم از اینکه بهشون گوشزد میکنی خدایی اگه بدونم کاری واسم پیش میاد حت ...

قربونت مینا جون بالاخره واسه همه پیش میاد عزیزم 😘😘❤️❤️❤️ 

قربونت مینا جون بالاخره واسه همه پیش میاد عزیزم 😘😘❤️❤️❤️ 

درست میگی عشقممم❤🤩🥰

ممنون شکوه جون😘❤️  پس من با اجازه ت سرگروه رو عوض میکنم فقط تو فردا هم لیست رو بنویس بی زحمت& ...

ثریونت برم عزیزم چشم لیست و برای کی بفرستم من لیست هفته قبل را دارم به بچا بگین وزن جدید را به سر گروه جدیدشون بگن

ثریونت برم عزیزم چشم لیست و برای کی بفرستم من لیست هفته قبل را دارم به بچا بگین وزن جدید را به سر گر ...

شکوه جون هنوز که سرگروه تعیین نکردم دوباره سردر گم میشن امروز که به کی بگن 

لیست وزن امروز رو هم بنویس بهم بده بی زحمت بعد من ینفرو سرگروه کنم 

@شیرین_آردا     @مهدیه24     @kiarash_mami     @sepiiiiiideh     @سمیه1396‍ ‍ 

بچه ها اول تشکر میکنم برای زحماتتون 

بعد یه نمونه لیست مینویسم لطفا جون من دقیقا مثل همین بنویسید البته بیشترتون همینمدلی بودید ولی همه رو تگ میکنم

به نام خدا 

💚 لیست گروه ........ تاریخ / / 💚. 👉🏻اینجا قلب رنگ گروه خودتون بزارید 

نام.       وزن شروع.   وزن هفته قبل.    وزن جدید.   وزن هدف  

۱-مثلا.         ۶۰.                ۵۵/۲.              ۵۴/۳.          ۵۰ 

🔴دیگه خورده شو ۲۰۰ ننویسید همون ۲ بنویسید 

🔴هر نفر از اعضاتون همون شماره ی همیشگی رو داشته باشن مثلا اگه زهرا شماره ی ۳ بوده همیشه ۳ باشه تو لیست 

اخطار هارو جلوی اسمشون ننویسید 

پایین لیست بنویسید مثلا   الهه ❌❌❌ ( به تعداد اخطارشون ❌ بزارید ) 

اخطار ❌

حذف  ⛔️ 

وزن ندادن ❓

پریود 🎈 یا 🩸

تغییر گروه  ✅

اینارو نمیخواد اینجوری بنویسید من واسه شما نوشتم مثلا اگه کسی پریوده جلوی اسمش 🩸یا 🎈 بزارید یا اگه وزن نداده ❓ یا اگه حذف شده مثلا بنویسید  ⛔️ الهه حذف شد 

لطفا اگه کسی گروهش تغییر میکنه یا تگش کنید یا اسم کامل کاربریشو بنویسید 

لطفا تا جایی که ممکنه عکس نزارید اگه هم میزارید اسم کاربری که گروهش تغییر میکنه بنویسید 

ببخشید من زحمت میدم بهتون 

مثال.        

به نام خدا 

💚 لیست گروه سبز تاریخ. ۲۱/ ۲ / ۹۹ 💚

نام.        وزن شروع.     وزن هفته قبل.   وزن جدید.   وزن هدف 

۱ -مونا.        60.                55/2.              54/2.           50  

2 -الهه.        ۷۰.                ۵۷/۳.                 🩸.            ۵۵

۳-زهرا.        ۶۵.                 57.                   ❓.            55

مبینا ❌❌ دوبار اخطار

مریم ۲۳۴۵. ⛔️ حذف شد 

@بامدادخمار     ✅ به گروه مثلا نارنجی سعود کرد (البته این گروه سبزه مثلا 😅) 

ممد به گروه سبز اومد خوش اومدی و ازین حرفا 

خلاصه اینجوری بنویسید 🙏🏼😘

@شیرین_آردا        @مهدیه24        @kiarash_mami  &n ...

@سمیه1396 @مامان_الیساهستم @donyay_kochak @هستی،بانو @عروسترکم  

@شیرین_آردا        @مهدیه24        @kiarash_mami  &n ...

الهه من وزناشونو ندارم که باید بیان بدن😕

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋