2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 157637 بازدید | 25376 پست

سلام.

من زایمان کردم میام عضو میشم عضو نمیگیریم  و ...ام نداریم😡

خدافظ😉

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
سلام. من زایمان کردم میام عضو میشم عضو نمیگیریم  و ...ام نداریم😡 خدافظ😉

سلام هیچ وقت یه الهه رو تهدید نکن 😂🔫

برو هفت ماه دیگه بیا قبل شش ماهگی نینی نمیتونی رژیم بگیری 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متل من ک تایید نشده هنوز خوشگل بودن ک الهه من ی چیزی رو تصور میکردم قبل از اینکه کلن ایده عکس پروف ...

اونم گذاشتم بچه ها گفتن این بهتره 

خب نیومدی نظر بدی ☹️ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
به به میبینم که بنده شدم انشرلی با زلفون نارنجی 🌸🌸🌸🌸👌👌👌😍😍😍 سپاس فراووون الهه خوشکلم

😘❤️ 

سلام هیچ وقت یه الهه رو تهدید نکن 😂🔫 برو هفت ماه دیگه بیا قبل شش ماهگی نینی نمیتونی رژیم بگیری&nb ...

بامن بحث نکن الهه افسردگی قبل و بعد زایمان میگیرما😂.

باشه پس برم تا اونموقع فقط 6ماه زیاد نیس ؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
بامن بحث نکن الهه افسردگی قبل و بعد زایمان میگیرما😂. باشه پس برم تا اونموقع فقط 6ماه زیاد نیس ؟

من خودم افسردگی بعد زایمان دارم میزنم نصفت میکنما 😆

نه زیاد نیست اگه شیر خودت رو میدی نباید تا قبل شش ماهگی رژیم بگیری 

من خودم افسردگی بعد زایمان دارم میزنم نصفت میکنما 😆 نه زیاد نیست اگه شیر خودت رو میدی نباید تا قبل ...

توبه توبه خدا شفامون بده پس😀

چن روز اول شیر خودمو میدم بعد میبینم شب تا صب باس بیدار باشم قطعش میکنم میگم شیرم کمه😁😂

زیبا کجایی ک ببینی 100کیلو شدم😢😢😢.

اونم گذاشتم بچه ها گفتن این بهتره  خب نیومدی نظر بدی ☹️

ببخشید عزیزم🤦‍♀️🤦‍♀️ولی این خیلی خوشگلهههههه

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@مامانجوجوبودم @عروسترکم  بچه ها لطفا بیشتر تو تاپیک باشید بچه هاتون خیلی ناراضی هستن اگه سختتونه لطفا بگید من یه سرگروه جایگزین بزارم 

@مهدیه24 عزیزم گوشیت درست شد ؟ 

بچه ها لطفا اگه چند روز نمیتونید بیاید حتما بگید و ینفر رو که وارده برای چند روز جایگزین خودتون بزارید 

❤️❤️😘😘

@مامانجوجوبودم  @هستی،بانو  ستاره دنباله دار میخواد تو کروه هستی جون باشه چیکار کنم شکوه جون و هستی جون بین خودتون به تفاهم برسید و بمن بگید 

@مامانجوجوبودم   @عروسترکم    بچه ها لطفا بیشتر تو تاپیک باشید بچه هاتون خیلی نا ...

عزیزم ببخشید من از هیچ طریقی نمیتونستم اطلاع بدم دیگه هستم 

شرمنده واقعا🙏🌷

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@مامانجوجوبودم   @عروسترکم    بچه ها لطفا بیشتر تو تاپیک باشید بچه هاتون خیلی نا ...

الهه حونم عزیزم واقعا هیچ موردی نداره یکی دیگه حا من باشه من خودم زیر گروه باشم.اینجوری خیلی برای خودم بهتره.ببخشین عزیزم من واقعا این دوره خیلی کم کاری کردم اکه میشه خودمم زیر گروه باشم که هر روز فقط گزارش بدم چون چند وقته الکی یکم درگیری ها بیشتر شده کمتر میام سایت نمیخام بچه هام ناراحت باشن.

بعد اونجوری انگیزه خودمم میره بالاتر برای گزارش دادن جون میدونم اگه گزارش ندم حذف میشم.

ببخشین پرویی کردم گفتم یکی را بزارین جای من.گفتم الان بگم برای بچه ها هم بهتره.

من دوره قبل از 24 ساعت 20 ساعت تو تاپیک بودم ولی الان واقعا امکانش نیس برام که مدوام بیام.

بازززززززززززم ازت معذرت خواهی میکنم بخاطر کم کاریم.ایشالا زیر گروه بشم شاید یه تکونی بخودم دادم مثل قبل دوباره اکتیو شدم تو تاپیک