2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 157643 بازدید | 25376 پست

@یاسیf جیخوردی خونه متدر شوهرت؟منظورم این بود دلتو اب انداختم امروز نفرینم کردی دلم اب افتاده حالا🤗

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

یعنی واقعا وقتی دلت مثلا از مامانت میشکنه اینارو میگی باخودت؟

منم از مامانو بابام اصلا به دل نميگيرم خوب اينجورين ديگه

همش ميگم اشكال نداره خدا رو شكر كه دارمشون 

ازشون به دل نگير اقتضاي سنشونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2190705/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامداد-خمار-تاپیک-

جدید 

بچه ها بیایید تاپیک جدید 

توضیحات رو‌کامل کردم نمیشد لینک جدید بزارم تو امضام اینجا هم صفحه هاا رفته بالا  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها یه دقیقه بیایید اینجا این تاپیک قدیمی بیده میخوام نظرتونو بدونم جلسه ی ۹+۱ باز برندارید بچه های دیگه رو اینجا تگ کنید 😂 

اول اینکه لطفا تا آخر روز یکشنبه حتما لیست وزن هارو اماده کنید اگه دیر هم شد دیگه من تا دوشنبه فقط تاپیک وزنو باز میزارم  

چون ممکنه یسری از بچه ها گروهشون تغییر کنه باید بدونیم کدوم سرکروه جاداره پس دیگه نهایت تا دوشنبه بزارید 

و اگه یکی وزنش کم شده و گروهش تغییر کرده حتما سرگروهش بنویسه پایین لیست و اسم کامل کاربریشو بنویسه که من بتونم تگش کنم تشویقش کنم مثلا اگه از گروه قرمز میره بنفش حتما سرگروه بنویسه پایین لیستش 

هر کدوم از بچه های گروهتون حتما همیشه همون شماره ای که تو لیسته همون باشه مثلا اگه زهرا ۱۴ شماره ی یک بوده تو لیست قبل تو لیست جدید هم همون یک باشه یا مثلا اگه جوجو ۵ بوده همیشه تو لیست شماره پنج باشه چون میخوام تغییرات بچه ها و پیشرفت هر گروه رو ببینم که تشویق کنیم انگیزه بالابره 

لیستتون رو مرتب بنویسید (البته همتون مرتبید 😘) 

حتما اینجوری بنویسید 

نام    وزن شروع.   وزن هفته ی قبل.   وزن جدید.   وزن هدف 

به بچه ها هم بگید همینجوری بهتون وزن رو بگن حالا نام رو نگفتن خودتون بلدید ولی بقیه رو همینجوری بگن که شماهم راحت تر وارد کنید 

ببخشید بچه ها من خیلی بهتون زحمت میدم 😘😘❤️❤️ ایشالا یجوری جبران کنم 

برای عکس پروفایل هم نظر بدید کدوم بهتره که دیگه همه چی تموم بشه بریم سراغ چالش ها 

این طرح های ماندلا بهتره یا گل که پایین تر میزارم 

بعد بگید همین جوری بهتره یا اضافه وزن های هر گروه رو هم بزاریم مثل عکس پایین تر 

مثلا گروه بنفش اضافه وزن های ۲۰ تا ۲۵ کیلو هست تو پروفایل بنویسیم یا مثل بالایی ننویسیم فقط اسم‌گروه رو بنویسیم ؟ 

این طرح های ماندلا برای هر گروه رنگش عوض میشه 

یا این طرح گل بهتره ؟ 

و اینکه سرگروه ها هم عوض کنن یا نه ؟ 

جون من همتون نظر بدید نگید هر چی همه بگن یا هر چی بامدادبگه قششنگ نظر بدید 

بنظرمن این رنگ‌های پروفایل الان یکم جیغه و ساده ست اگه عوض بشه خیشگل میشه حالا بگید کدوم طرح بهتره

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بچه ها یه دقیقه بیایید اینجا این تاپیک قدیمی بیده میخوام نظرتونو بدونم جلسه ی ۹+۱ باز برندارید ...

@مامانجوجوبودم @عروسترکم @مامان_الیساهستم @مهدیه24 @سمیه1396  بچه ها این پست رو بخونید 

بچه ها یه دقیقه بیایید اینجا این تاپیک قدیمی بیده میخوام نظرتونو بدونم جلسه ی ۹+۱ باز برندارید ...

@kiarash_mami @donyay_kochak @هستی،بانو @sepiiiiiideh  بچه ها این پست رو بخونید 

بچه ها لطفا یکم بیشتر ایلاند باشید و فعال اگه برای سرگروهی اذیت میشید یا وقت نداریداصلا تعارف نکنید 

عزیز دلم من فکر کردم مشکلی نداره لیستو به ترتیب نزاریم میخوای درستش کنم به ترتیب اول بنویسم ؟؟؟؟ شرمنده 

در مورد پروفایلا هم اولی قشنگ تره البته با اضافه وزنی که زیرش نوشتی 

سر گروها هم پروفایلاشون خوبه به نظرم چیزی به ذهنم نمیرسه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
بچه ها لطفا یکم بیشتر ایلاند باشید و فعال اگه برای سرگروهی اذیت میشید یا وقت نداریداصلا تعارف نکنید& ...

من ایلاندم همیشه 🤣

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

بنظر من دومی بهتره ک اضافه وزنم نشون میده

واسه سرگروها چی آوردی مارکو؟؟😂😂

عزیز دلم من فکر کردم مشکلی نداره لیستو به ترتیب نزاریم میخوای درستش کنم به ترتیب اول بنویسم ؟؟؟؟ شرم ...

نه گلم اینهفته اشکال نداره نگفته بودم اصلا از هفته ی بعد  

اره خودمم اولی با اضافه وزن رو دوست دارم 😍

ممنون عزیزم ❤️😘

بنظر من دومی بهتره ک اضافه وزنم نشون میده واسه سرگروها چی آوردی مارکو؟؟😂😂

اون ماندلا با اضافه وزن ؟ 

گل خدایی زشته نه ؟؟😂😂

😂😂 چه میخواهی فقط لب تر کن 

اون ماندلا با اضافه وزن ؟  گل خدایی زشته نه ؟؟😂😂 😂😂 چه میخواهی فقط لب تر کن

اره ماندلا با اضافه وزن👌👌

اره چیه اون گله😅😅😅

واسه ماهم ی چی اختراع کن اون موقع واسه زیرگروها خوشگلتر از ماس ک😂😂