2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 157643 بازدید | 25376 پست
فدات بشم غصه نخور بیا بغلم 😍😍😍😍😍😍😘😘😘

اومدم.دلم همش بغل میخواد.😢

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

همش تلاشم اینه ولی نمیتونم .تازه میبینم به یکی دیگه محبت میکنن دلم میشکنه.ولی واقعا باید همیتکارو کن ...

چون یه خصلته که سالها با تو بوده یک هفته ای نمیتونی از بین ببریش کم کم زمان میبره  اما تغییر میکنه.. تا کسی ناراحتت کرد با حرفش به خودت بگو خب الان این حرف این ادم چی از من کم میکنه؟کجای زندگی منه این ادم؟حالا اگه مثبت فک کنه چی بهم اضافه  میکنه؟؟ وقتی تو ذهنت به اینا جواب بدی میفهمی خیلی ناراحتیا واقعا بی ارزشه و این تغییرت میده

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون یه خصلته که سالها با تو بوده یک هفته ای نمیتونی از بین ببریش کم کم زمان میبره  اما تغییر می ...

یعنی واقعا وقتی دلت مثلا از مامانت میشکنه اینارو میگی باخودت؟

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

اره بخدا ذره ای ازش دلم نمیشکنه😂😂😂میگم مامانم این ادمه با این ویژگی ها چه توقعی میتونم داشته باشم که منو درک کنه؟خب واقعا هیچ توقعی پس اصن به کاراش فک نمیکنم که بخوام ناراحت بشم

خیلی خوبه اینطوری...منم درمورد خیلیا اینطوریم...ولی نه همه

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
خیلی خوبه اینطوری...منم درمورد خیلیا اینطوریم...ولی نه همه

آذر جون، کجا بودی؟؟؟ و در چه حالی بودی؟؟؟ و با کی بودی؟؟؟؟ 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

بعد اونم مامان من که قشششنگ۱۰۰ مخالف کارا و عقاید منه😂😂😂اگه بدونی چکار میکنه😝😝اصن اعتقاد داره که من هیچی برام مهم نیست😂😂😂مثلا عروسی فامیلشون بود بعد من حوصله عروسی نداشتم نرفتم همه هم میدونستن من موقع عروسی شهرمون بودم ولی نرفتم خیلیم گله کردن مامانمم کللللی گفت اصن تو آبروی منو بردی🤣🤣🤣منم فقط خندیدم بخدا گفتم جایی که دوست دارم نرم و اجباری هم نیست  نمیام...۳۶۰ درجه عقایدم با مامانم اینا متفاوته دیگع فک کن اگ  بخوام ناراحت بشم باید سر بذارم بمیرم ولی قبول کردم من شهرزادم با اخلاق خودم و مامانم هم ادمیه متفاوت با من پس توقع ندارم حرفمو بفهمه

خوب میکنی 

شهرزادی این میشه اراده قوی

الان من از دیروزی ناراحتم ولی عوضش امروز با سطح ۳ ورزش کردم ۳۷۵ تا زد سوزونده ام البته بگم 

هیلی اذیت نشدم

کلی حال کردم باهاش

تازه امروز تو باشگاه بچه ها مجبورم کردن برم رو ترازو 

با لباس ۶۲/۷۰۰بودم صبحانه ام خورده بودم

منم دارم تلاشمومیکنم برا یکشنبه وزنم بیاد تو ۶۰ یا ۶۱

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
خوب میکنی  شهرزادی این میشه اراده قوی الان من از دیروزی ناراحتم ولی عوضش امروز با سطح ۳ ورزش ...

😍😍😍شیرههه💪💪💪😘اورین دوستم

آذر جون، کجا بودی؟؟؟ و در چه حالی بودی؟؟؟ و با کی بودی؟؟؟؟  

جای خاصی نیستم بابا...پنچرم هنوووز....الانم تو بغل شوشوام...اون در حال چرت من در حال چت 😬

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
منم دارم تلاش میکنم کلاس زبان میرم رژیم میگیرم تایپیک میام ولی انتظار دارم بقیه حداقل بفهمن من حالم ...

عزیزم من اگه میگم وسط هفته وزن نکنید فقط بخاطر خودتونه چون تو پیام های  خصوصیم هر روز دارم میبینم میرن وزن میکنن وقتی هنوز یکهفته نشده بعد کاهش ندارن میان نا امید میشن  و انگیزشونو از دست میدن 

وگرنه هر روز هم وزن کنید به من ضرری نمیرسونه 

هر کسی تو زندگیش مشغله و مشکلات داره یکی بیشتر یکی کمتر 

ولی فکر میکنم دیگه نباید رو این مساله حساسیت نشون بدم  چون هم متهم میشم به خشن بودن و بد اخلاقی هم دوستان از من ناراحت میشن 

من همتونو دوست دارم و ناراحتیتون غمگینم میکنه 😘❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزم من اگه میگم وسط هفته وزن نکنید فقط بخاطر خودتونه چون تو پیام های  خصوصیم هر روز دارم میبی ...

😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘