2777
2789
عنوان

خط قرمز و واکنشتون

216 بازدید | 32 پست

واکنش شما اگه یکی رو خط قرمزاتون پا بزاره چیه شما هم مث من احساس نفس تنگی میکنین مثلا من وقتی یکی از محسن بد بگه حتی به شوخی سرخ میشم چشام میشه کاسه خون رگم ورم میکنه دلم میخواد طرفو حتی اگه عزیز ترین کسم باشه بگیرم اینقد بزنم که جونم در بیاد یا حس میکنم  یه شمشیر و از تیزی میکنن تو قلبم و روش نمک میریزن یا مثلا اینقد دستمو فشار میدم که جای ناخونام کف دستمو خونی میکنه یا میخوام خودمو کنترل کنم دستمو فشار میدم و باعث میشه کبود بشه حالا من تنها نیستم یا برم تیمارستان نوبت بگیرم؟؟

با افتخار محسنی ام😍💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یکی بهم حرفی بزنه ک بهم بربخوره یا بی تقصیرباشم تپش قلب میگیرم و زبونم میگبره و عصبی میشم تا طرف نشورم پهن نکنم آروم نمیشم☺

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

اها

فکر کردم محسن اسم شوهرته.. 

اوکی  

من اگه جلوم یکی مزخرف بگه پا میشم میرم یه جای دیگه یا یه مدل خشنی حرفو عوض میکنم که خودش خجالت بکشه...

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

اقامحسن خیلی گلی  

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....