2777
2789
عنوان

قصه های زندگیم؛ قسمت اول:آشنایی با شوشو

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 42 پست
چرا خندیدی؟!خنده دار بود؟

با حال بود.

منم چند بار تو خیابون و اعتکاف باهام مصاحبه کردن.

از شانسم پخش کردن همه هم دیدن. هر وقت تو خیایون دارم راه میرم خبرنگار میاد فرار میکنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بامزه وجالب بو د انشالله خوشبخت بشید وای کاش این طور آشنایی های بامزه نصیب ما مجردها هم بشه

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
خب بعدش عقد کردیم و عروسی کردیم و الآنم سر زندگیمون هستیم☺

شاد و خوشحال باشی عزیزم . به سلامتی

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
😂انقد بدت میاد؟چرا خب؟

انگار  پیشی رو صدا میکنه آدم :)) شوشو...شوشو...شوشو

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یه بار از برنامه نود تو ورزشگاه با داداشم و دایی هام مصاحبه کردن . اینا هم ما رو تا سه شب بیدار نگه داشتن که قراره پخش بشه . مصاحبه یکیش رو ک اصلا نشون نداد مال دایی و داداشمم ک نشون داد فقط سوتی داده بودن منم اینقد خندیدم بهش 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر