یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
آرووووم باش گلم،نفس عمیق بکش ،خبرای بدونبین تاپیکای اعصاب خوردی هم نخون،کارای خونه هم انجام نده،سعی کن اگه رابطه ات باشوهرت خوبه و تو شافاتی ک خونع اس بغلش باش ومعاشقه کنین،دعا میکنم ارامش به دلت برگرده،😊😊😊😊😊😚😚😚😚😚😚😚😚😚
تو را خدا علایماتو بگو دقیق چه جوریه که بدونیم فرق میکنن یانه از من هفته دیگه موعدمه ولی درد پریودی دارم خیلی نمیدونم باردارم یانه بر بی بی گرفتن هم زوده هنوز😑
دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید
حتی چون تو باردادی ترشح زیاااد میاد همش فکر میکنم خون اومده و تا میبینم هیچی نیس خیالم راحت میشه ولی حساس شدنم الکی بود شما هم مثبت فک کن عزیزم انشالله ک پریود نمیشی