2777
2789
عنوان

تعطیلی تاپیک ها

165 بازدید | 24 پست

دوستان این تاپیکایی که در مورد کشور میگید رو میبندن تقصیر سایت نیست اینجا یه سایته که روش نظارت دارن اگه همچین موضوعاتی توش مطرح باشه انگ سیاسی و از اینجور چیزا بهش میزنن و باید کلا بسته بشه دیگه از مطالب دیگش هم نمیتونیم استفاده کنیم من خودم تو یه سایت دیگه خوندم یکی که یادم نیست چیکاره بود اعتراض کرده بود که چرا جلوی نی نی سایت و نمیگیرن چون توش حرفای خوبی زده نشده بود پس بهتره اینجا حرفای سیاسی و اینجور چیزا نزنیم و خفه شیم تا بتونیم حداقل از مطالب دیگش استفاده کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خدایی بعد مشرق نیوز اینجوری شد قبلش واقعا راحتر حرف میزدن بچه ها

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
والاتاپیکرمن تجاوز محارم بود نزده تعطیل کردن

اسمشم مشکل دار بوده خوووووب

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
@نی_نی_یار_5     تاپیک رفع مشکلات رو که قفل کردین  تاپیکمم که نیومدین لااقل اینجا ...

سلام عزیزم به خاطر پست سیاسی قطع شده کاربریتون

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام عزیزم به خاطر پست سیاسی قطع شده کاربریتون

جالبه بخدا

فقط گفتم برگردم عقب به اون کاندیدا رای نمیدم این سیاسیه واقعا

خیلیا فحش میدن به کاربرا تو خصوصی توهین می کنن ولی آزاد می چرخن اونوقت ....

به هرحال بدون تذکر نباید قطع می کردید

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن