2777
2789
عنوان

کیا باردارن و بی خواب؟ یکماهه خواب ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این مشکل ندارم زیاد ولی یه کم‌سردرد بودم دکتر شربت پرومتازون بهم داد مثل خرس میافتادم.دیگه نخوردم ...

پرومتازون

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

من كه از اول حاملگي خوابم كم شد،سيستم بدنم پرخواب نيست ولي الان با اينكه روزها رو نميخوابم صبحها از پنج و شش بيدارم.چون خوابم كم شده همش خسته و كسلم

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
من با قرص خواب هم خوابم خوب نیس شربت؟!!!

شربت پرومتازون بود .برای من خیلی خواب آور بود .تو روز هم‌خوابم میومد.ولی به دکترت بگو کم خوابی احتمالا این شربت بهت بده

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

من تا تکون میخوره دسشویی میگیرم.۱۱ میخابم تا ۶  دیگه نمیتونم بیشتر از این بخابم پاهامم خیلی ضعف میره آهنم میخورم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

نخور عزیزم‌قرص و شربت چیه خب نخواب هرموقه خوابت گرفت بخواب، منم ساعت چار بیدار شدم‌برم دسشویی دیگه خوابم‌نبرد...

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
آخه نخوابم فرداش اضطراب میگیرم حالم بد میشه😣

اضطراب واسه چی؟ تو طول روز خوابت گرفت بخواب خب، بارداری همینه ساعتای خواب رو بهم‌میزنه نباید به خودت فشار بیاری که مثل قبل بخوابی که

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
اضطراب واسه چی؟ تو طول روز خوابت گرفت بخواب خب، بارداری همینه ساعتای خواب رو بهم‌میزنه نباید به خودت ...

آخه مشکل اعصاب دارم و داروی اعصاب هم مصرف میکنم تحت نظر پزشک

اضطرابم و بیخوابیم هم ناشی از همینه

آخه نخوابم فرداش اضطراب میگیرم حالم بد میشه😣

باز حداقل شما خونه داری میتونی اگه شب خوابت نبرد صبح یکم بخوابی.ولی منه بیچاره بیخوابی شب یکطرف.سرکار رفتن صبح ساعت 7 طرف دیگه.کلا دارم نابود میشم.کمر درد امانمو بریده.میگم زودتر بگذره نی نی دنیا بیاد تا بتونم یکم خونه استراحت کنم.واقعا سخته هم کارمند باشی و هم باردار و هم یک بچه دیگه هم داشته باشی.رسما من که داغونم.