2777
2789
عنوان

نوره یا واجبی به صورت بذاریم خوبه یا بد؟👩🤦🙍

| مشاهده متن کامل بحث + 47175 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار بزن یا زنده میمونی یا میمیری زدی به ما هم بگو ما هم بزنیم اگه خوب بود

آخه اگه بمیرم دیگه نیستم که نتیجه رو بهتون بگم😑😑😑

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
نه اگه زنده موندی بگو یه تاپیکی قبلا بود درباره همین سرچ کن خانومه میگفت خیلی خوب بوده

باشه، ممنون

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
من به صورتمم میزنم هیچیم نمیشه البته پوستم خیلی چربه اونایی که پوست صورتشون خشکه به نظرم استفاده نکن ...

اونایی که اذیت شدن احتمالا زیاد گذاشتن مونده ،نه؟ شما چند دقیقه میذاری؟

اونایی که اذیت شدن احتمالا زیاد گذاشتن مونده ،نه؟ شما چند دقیقه میذاری؟

اره راستی زود باید از صورت پاک بشه بعد از دوسه دقیقه لا پاشت شونه آروم  میکشم رو صورتم که پاک بشه بعدم صورتمو میشورم

تو بارداری هم میشه استفاده کرد:

اینجا گفتن اگه طبیعی باشه میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1497888/فواید-نوره-بر-پوست-صورت?page=5

یه بار بزن یا زنده میمونی یا میمیری زدی به ما هم بگو ما هم بزنیم اگه خوب بود

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1497888/فواید-نوره-بر-پوست-صورت?page=5