2777
2789
از بیست و یک فقط پنج تا؟؟؟؟بعد چیزی به دکترتون نگفتید؟😳😳😳😳

نه چون خر هستم باورت میشه دکتر خودش گفت اشتباه کرده باید دو روز بیشتر صبر میکرد و آمپول رو دیرتر میزدم تا اکثر تخمکها میرسید

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
منم این ماه باید آی یو آی شم اگه خدای ناکرده جواب نگرفتم برم آی وی اف هم خودم تنبلی تخمدان دارم هم ه ...

انشاالله جواب بگيرى اگر جواب نگرفتى ديگه اى يو اى نكن وقت تلف كردنه .و پول خرج كردن.سريع اى وى اف كن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی تخمدان شدید داشتم تخمدان راستم کاملا غیر فعال بود

ربطی نداره.با یک تخمدان هم میشه طبیعی باردار شد

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
کاش میرفتی میکرو الکی هزینه  ای یو ای نمیدادی

پیشنهاد میکرو بهم ندادن اصلا!!!گفت اول برو آی وی اف ولی اگه خودتون مبخواید یک‌بارم‌آی یو آی رو امتحان کنید.هزینه آی یو آی خیلی نمیشه برامون داروش ۵۷شد خود هزینه با سونو هم فکر کنم دویست یا سیصد میشه

ربطی نداره.با یک تخمدان هم میشه طبیعی باردار شد

اخه سه بار ای یو ای کردم نشد تخمدان چپم هم تنبلی شدید داشت 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
نه چون خر هستم باورت میشه دکتر خودش گفت اشتباه کرده باید دو روز بیشتر صبر میکرد و آمپول رو دیرتر میز ...

دور از جونتون نگید اینطوری عزیزم

ولی نباید اصلا زیر بار هزینه میرفتید شما یا باید کاری میکردید هزینه یک مرحله دیگه رو  گردن بگیره

انشاالله جواب بگيرى اگر جواب نگرفتى ديگه اى يو اى نكن وقت تلف كردنه .و پول خرج كردن.سريع اى وى ...

ان شاءالله خود دکترمم گفت آی وی اف ولی برای آی وی اف نمیتونستم برم تا دو ماه دیگه گفتم بیکار نباشم این دوماه آی یو آی رو هم امتحان کنم

همین دکتر پولکی با کلی اصرار راضیم کرد دوباره برم پیشش برام آی یو آی کنه  رفتم بیشعور برام وقت نذاشت چون میدونست موقع معاینه درد دارم بهم گفته بود برات اسپکولوم رو آروم میذارم ولی همون ۵سانتی واژنم اسپرم رو تزریق کرد گفت چون درد داشتی اینجا تزریق کردم که بیفایده است

همین دکتر پولکی با کلی اصرار راضیم کرد دوباره برم پیشش برام آی یو آی کنه  رفتم بیشعور برام وقت ...

وااااااااااااااااای چرا میری پیشش جونت رو از سر راه اوردی؟؟؟ 

دور از جونتون نگید اینطوری عزیزم ولی نباید اصلا زیر بار هزینه میرفتید شما یا باید کاری میکردید هزین ...

شوهرم میخواست بره بهش حرف بزنه نذاشتم .گفتم شر میشه