2777
2789
شما چند تا تخمک داشتید؟مشکل از خودتون بود یا همسرتون؟

من هنوز دارم اطلاعات جمع میکنم نرفتم واسه تخمک کشی، منتظرجواب ازمایشم نمیدونم هنوز ولی دلنگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندتا تخمک داشتی؟ هایپرشدی؟ 

اتفاقا من به خاطر آندو متريوزم ذخيره تخمدونم پايين بود خيلى كلا چهارتا تخمك داشتم دوتا جنيين شد و خداروشكر باردار شدم.

هايپر نشدم اصلا

چهارمين انتقالم باردار شدم

من انجام دادم .۲۱ تخمک داشتم ۵تاش بالغ بود دوتا جنین شد و این بخاطر سهل انگاری دکترم بود .چون باید چ ...

خداروشکر هایپر نشدی اره واقعا دکترچقدر بی ملاحظه بوده این همه ازینه کردی بعد 2تاموند!کی انتقال میدی؟ 

من هنوز دارم اطلاعات جمع میکنم نرفتم واسه تخمک کشی، منتظرجواب ازمایشم نمیدونم هنوز ولی دلنگرانم

منم این ماه باید آی یو آی شم اگه خدای ناکرده جواب نگرفتم برم آی وی اف هم خودم تنبلی تخمدان دارم هم همسرم تعداد اسپرم پایین

معذرت میخوام چرا اینقد تعداد تخمک ها کم بودن؟خودتون مشکلی داشتید؟یا همسرتون.من تقریبا تو دوره درمان ...

تعداد تخمك مهم نيست مهم كيفيت تخمكه 

يه  خانمى با من اى وى اف داشته ٢٥ تا تخمك داشت هيچ كدوم جنين نشد فقط زار مى زد بنده خدا

خداروشکر هایپر نشدی اره واقعا دکترچقدر بی ملاحظه بوده این همه ازینه کردی بعد 2تاموند!کی انتقال میدی؟ ...

انتقال دادم دو ماه بعدش که منفی شد

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
معذرت میخوام چرا اینقد تعداد تخمک ها کم بودن؟خودتون مشکلی داشتید؟یا همسرتون.من تقریبا تو دوره درمان ...

تنبلی تخمدان شدید داشتم تخمدان راستم کاملا غیر فعال بود

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...