2777
2789
عنوان

خیبی داغونم

625 بازدید | 60 پست

سلام بچه ها.با شوهرم دعوام شده .سرم داره میترکه

دیشب گفت اگه اخر هفته برنامه ای نداری من با دوستام میرم شما.منم گفتم نه ما خار هفته تو نباشی حوصله مون سر میره.بعد دیدم داره تلفنی با دوستش هماهنگ میکنه مسافرتشو!ینی انگار نه انگار من حرف زدم باهاش.منم شاکی شدم باهاش بحث کردم اونم نه گذاشت نه برداشت گفت من میتونم یه جوری برم که تو نفهمیا!منظورش به ماموریت بود.چون شوهرم کارش ماموریته.بعدشم گفت من اصلا نمیرم ولی میدونم از این به بعد چجوری رفتار کنم!

خلاصه دیشب گذشت امروز باهام سرسنگین بود .داشتیم با هم میومدیم سرکار یهو گفت من امشب خونه نمیام در جریان باش!منم قاطی کردم گفتم اوکی منم خونه نمیام پس.وقتی رسیدم شرکت بهش گفتم شماره دوستتو بده باهاش کار دارم که دیگه بد قاطی کرد که تو چکاره ای که شماره دوستمو میخوای و این حرفا.منم گفتم میخوام سرویسش کنم که اینطوری گند میزنه به اعصاب و زندگی من.کلی با هم دعوا کردیم .الانم خیلی بینمون تنش هست حالا نمیدونم شب میاد خونه یا نه!

به نظرتون من مقصر بودم؟خیلی تند رفتم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربه به من نشون داده محدود کردن مرد باعث بدتر شدن شرایط میشه

حالا یه هفته حوصله ات سر می رفت به جایی بر نمیخورد 

برای اینکه متوجه رفتار اشتباهش بشه ایندفعه معذرت خواهی کن و هفته بعد رو با دوستات برنامه بذار برو بذار درک کنه که تو چی میگفتی 

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

متاسفانه همسرت واقعیتو بهت گفته دیگه از این ب بعد با این واکنشت منتظر ماموریت های الکی باش😉

بهتر بود با صحبت قانعش کنی و یاداوری کنی ک متاهله

ولی اگه ی شبه بود اشکالی نداشت کاش سخت نمیگرفتی 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

چقدر مردا پر روشدند.

مثل شوهرم. الان سه روزه قهریم.

اگه طول بکشه واقعا یه اقدامی میکنم.  

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

مقصر شوهرته. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
چقدر مردا پر روشدند. مثل شوهرم. الان سه روزه قهریم. اگه طول بکشه واقعا یه اقدامی میکنم.  

چه اقدامی 

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   
نه مقصر نبودی. خب باهم برین شمال.چقد رو داره که گفته میتونم یه جوری برم تو نفهمی    

همون !تازه یه چیزی هم طلبکاره میگه ینی من حق ندارم یه چند روز واسه خودم باشم!انگار من حق دارم که اون نداره