2777
2789
عنوان

نینی از کی میتونه موز بخوره ؟؟؟

202 بازدید | 19 پست

دخترام پنج ماه و ده روزن امروز ی ذره موز ریختم تو فرنیشون تا خوشمزه بشه و بخورن بد نیست بنظرتون ؟

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖

دلم موز خواست :(

نمیگی ما بد بختا با دلار 20 تومنی رنگ موزو نمیبینیم یهو دلمون میخواد ؟ :(((

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم موز خواست :( نمیگی ما بد بختا با دلار 20 تومنی رنگ موزو نمیبینیم یهو دلمون میخواد ؟ :(((

خواهر زادم دیروز بدحور مریض بود .خواهرم میخواس براش موز بخره.فروشنده میگف آبجی چرا میخوای موز بخری .برو سوپ و شلغم بده تا خوب شه‌.فروشنده راضی نمیشد موز بخره خواهرم😂😂

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
دلم موز خواست :( نمیگی ما بد بختا با دلار 20 تومنی رنگ موزو نمیبینیم یهو دلمون میخواد ؟ :(((

بخدا ی کیلو گرفتیم واسه دخترا خودم دلم نیومد بخورم گفتم واسه اونا😭😭😭😭 ان شالله خدا خودش حق ماهارو بگیره

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖
بخدا ی کیلو گرفتیم واسه دخترا خودم دلم نیومد بخورم گفتم واسه اونا😭😭😭😭 ان شالله خدا خودش حق ماهار ...

الهی

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک