2777
2789
عنوان

نینی از کی میتونه موز بخوره ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 19 پست
خواهر زادم دیروز بدحور مریض بود .خواهرم میخواس براش موز بخره.فروشنده میگف آبجی چرا میخوای موز بخری . ...

وای بخدا گرونه بخداااااااا حقمون نیست ای خدا ما که نمیتونیم حرف بزنیم قطع دسترسی میشیم ولی حرف دلمونو میدونی ...خودت جواب مارو بده

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بخدا گرونه بخداااااااال حقمون نیست ای خدا ما که نمیتونیم حرف بزنیم قطع دسترسی میشیم ولی حرف دلمو ...

هر بدبختی بره گزارش بزنه واقعا بدبخته واقعا ، چند وقت پیش تاپیک زدم که پوشک گرفتم واسه دخترام از هفته پیش بیست تمن رفته روش یهو ترکید 😂 

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖