2777
2789

بچه ها ی راه حلی چیزی میگین بیشتر اوقات با این که بیرون میرم و تفریح میرم ولی دلم همیشه گرفته اس عصرها حس ناراحتی بی دلیل منو میگیره ی کلن حس کاری نیس  ی مشاورم رفتم گفتم شاید افسرده ام ولی اون گف چیزیت نیس😐😐دیونه شدم نمیدونم مشکلمم چیه ک حلش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم

البته حرفای شوهرمم ی تاثیر نیست

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

هروقت دلت میگیره ،ببین به چی فکر کردی.پشت اون فکرت یه باور غلطه از تجربیاتت.اونو درست کن تو ذهنت

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

ناراحت نباش عزیزم الان 99 درصد مردم ایران همینجوری هستند.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷