2777
2789
عنوان

قسمی از داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 20628 بازدید | 475 پست

سلام داستانتون رو خوندم خعلی جالب بود نیاز به راهنمایی دارم من الان دقیقا دو ماهه نامزد کردم جلسات اول که رفتیم صحبت کردیم دختر خوبی به نظر میومد پدرشون فوت کرده دو تا برادر ناتنی بزرگتر از خودشون هم دارن برادرش چون قبل از محرم بود بهمون گفت برین بیشتر باهم حرف بزنین اشنا بشین ما اونموقع حتی مهریه رو هم تعیین کردیم ۱۱۴ تا و سه دانگ خونه به شرطی که خودشون تو خریدش کمک کنن پدرم هم قبول کرد نشون وگل هم بردیم حتی مادرم اصرار داشت که عقد کنیم دو روز مونده بود به محرم ولی قبول نکردن گذشت تا اینکه ازشون خواستم که خونه رو تو مهریه لحاظ نکنن چون داییم خونه زد به نام زن دومش و اونم خونه رو فروخت و مجبورش کرد باهاش بره بچه هاشم ول کنه تجربه بدی داشتیم رفتیم نشستیم تا در مورد مهریه صحبت کنیم نامزدم بهم گفته بود که اگه مهریه رو ۳۱۳بزنن دوست داشتنشو بهم ثابت مکنه ولی پدر مادرم قبول نمکردن اخر هم نامزدم ناراحت شد و قهر کرد و وسط جلسه همه چی رو گزاشت روی میز و گفت من نمتونم حالا منم انقد ناراحت بودم به مادرم گفتم رفت تو اتاقش باهاش صحبت کرد برگشت و وسط جلسه میگفت که من مثلا انگشتر رینگ نمخامو نگین دار مخام یا لباس مجلسی حتما باید بخری برام و ... منم تو عمرم نمدونستم رینگ چیه واقعا واخر سر قبول کردمو و مهریه هم مادرش بهش گفت ۲۱۴ تا قبول کن 

دو روز بعد اینقد از حرکتش ناراحت بودم که به مادرم گفتم به اسم بعله برون اصلی که برادراش هم باشند برو همه چیزو پس بگیر مادرم هم رفت همه چیزو پس گرفت ولی بعدش پشیمون شدم و احساس بدی داشتم که دل دختر بیچاره رو شکستم  نمدونستم چیکار کنم به مادرم گفتم بریم خونشون رفتیم و اونا تعجب کردن و بعد از کلی صحبت قرار شد بیشتر باهم اشنا بشیم روز بعد رفتیم با هم بیرون با نامزدم صحبت کردم که خعلی ناراحت بودم اون مگفت چرا برگشتی تو که رفته بودی بعد از چن روز که خبری از هم نداشتیم گفت بریم مشاوره گفتم باشه مشاوره گفت این حرکتش بچه گانه بوده که به خاطر مهریه وسط جلسه همه چیو بهم زده بعدم گفت باید چن جلسه بیاید یه تست زدیم تو قضیه خونه هم رفتیم چن تا خونه دیدیم اپارتمانی ولی منطقشو دوس نداشت و بیخیال شدم حتی تالار عروسی که خواهرم توش عروسی گرفتن دوس نداره و دفتر ازدواج هم میگه باید سفره عقدش به دلم بشینه و...خودشم قبلا تو شرکت کار میکرده کارمند بوده که دیگه نمیره میگه کارم سخت بود موندم باهاش بمونم چون تو خرید توقعاتش از من بالاست و لج بازی میکنه حتی بهم گفت که یکی از ملاک های تصمیم گیریش داشتن خونه مستقله و خونه بابام زندگی نمیکنه به نظرتون واقعا میشه با همچین ادمی زندگی مشترک داشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم استارتر تو تاپیک خواستگاری برادرتون بودم براتون پیام هم گذاشتم،خوشم از شخصیتتون اومد چون ا ...

ممنونم از این همه لطفی که دارین به بنده. 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
دو روز بعد اینقد از حرکتش ناراحت بودم که به مادرم گفتم به اسم بعله برون اصلی که برادراش هم باشند برو ...

مطالبتونو خط به خط خوندم

از تجربه شخصی خودم میگم براتون که اگه دختری پسری رو بخواد هیچ بهونه ای نمی کنه ، حداقل قبل عقد هیچ بهونه ای نمی کنه که مبادا از دستش نده، این خواسته ها هم مثل تالار و لباس عروس هم ارزوی هر دختریه که می تونه بهترین هلشو متطبق با جیب همسرش انتخاب کنه و یا اگه کارمند بوده و پس اندازی داشته از اون‌کمک بگیره و ارزوهای خودشو در کنار همسرش بدون منت براورده کنه، نهایتا اینکه سعی کنید بیشتر شناخت پیدا کنید به الارم ها بیشتر توجه نشون بدین، مهریه هم بیشتر از توانتون قبول نکنید، اوضاع خوب نیست در جامعه امروزی، قبح مهریه گرفتن ریخته و دخترا به راحتی مهریه اسون رو طلب می کنند، رو مهریه کم همون   همون۱۱۴ تا پافشاری کنید و‌ بسنجید که ایا با شما همراه میشه یا نه؟؟

دو روز بعد اینقد از حرکتش ناراحت بودم که به مادرم گفتم به اسم بعله برون اصلی که برادراش هم باشند برو ...

بدتر از همه اینه که سر حرفش نمونده و یک اصل در زندگی مشترک اینه که به قول هامون پایبند باشیم حتی قول های کوچک 

من تو جلسه ای که درباره مهریه گزاشته بودیم خعلی ناراحت بودم به خاطر اینکه قبلش با پدرم بحثم شده بود و یه جورایی ناراحتیمو تو حرفام تو جلسه معلوم بود یه خورده در مورد مهریه پایین و حضرت زهرا و حضرت علی اینا گفتم شاید حرفام روش تاثیر بزاره و بهشون گفتم خب شما که مهریه رو بالا میبرین یعنی به من اعتماد ندارین و عصبانی شدن و همه چی رو پس دادن حتی به حرف مادرشون هم که دو بار گفتن نکن گوش نکردن به نظر شما کسی که منو بخاد همچین کاری میکنه؟؟؟

من تو جلسه ای که درباره مهریه گزاشته بودیم خعلی ناراحت بودم به خاطر اینکه قبلش با پدرم بحثم شده بود ...

اصولا کسی که‌کسی رو بخواد و کنترل رو خودش داشته باشه ابدا این کار رو‌نمی کنه که طرفشو از دست بده 

پس دادن هدایای شما دو علت داره

یکی اینکه ایشون هنوز دو دل هستند که اقلا شما رو می خوان یا نه که اگه این مورد باشه ابدا ازدواج صلاح نیست

و علت دوم اینکه شما رو‌می خواد ولی موقع عصبانیت، لجبازی می کنه و‌ روی رفتارش کنترل نداره و میزنه به نوعی زیر میز بازی، که این اخلاق هم پسندیده نیست و زندگی با این افراد خیلی سخته، به نوعی می تونم بگم که این زنها مردشون رو زود پیر می کنن هر چند که خیلی هم دوسشون داشته باشن،

و اما پیشنهاد من، اگه تشخیص دادین که علت اوله، لطفا از این ازدواج دوری کنید و اکر تشخیص دادین که یه کار بچه گانه کرده و از روی  لجبازی و غرور  این حرکت رو کرده، به نظرم بهتره که بیشتر با هم صحبت  کنید و عجله ای برای عقد کردن نداشته باشید، و تا به این نقطه نرسیدین که درکتون کنه ، هرگز عقدنامه رو امضا نکنید،

زنی که مردی رو دوست داشته باشه شاید لجبازی کنه ولی به قول قدیمی ها با دست پس می زنه و با پا پیش می کشه، 

ایا تا حالا شما  رو با پا پیش کشیده بعد اینکه هدایاتونو پس فرستاده؟

سلام من بعد اون جلسه که ناراحت شدن و هدایا رو پس دادن  ولی نگرفتیم و ما مهریه بالا رو قبول کردیم دو روز بعد فرستادم مادرم همه چی رو پس بگیرن و تمومش کنن اونام همه چیزایی که داده بودیم پس دادن ولی باز دلم طاقت نیاورد و دوباره رفتیم با پدر مادرم صحبت کنیم باهاشون بعد از تموم شدن حرفا اون بهم زنگ زده که بیا بریم مشاوره وقتی رفتیم من گفتم که زود ناراحت میشن و انگشتر مثلا رینگ نمخانو و... مشاور هم گفت بهشون که کارشون بچه گانه بوده نباید اینکارو مکردن منم بهشون گفتم که مثلا از ده تا خواسته من نه تاشو مخالفت مکنن ولجبازی اون مشاور هم در اخر گفت این دختری که خودتون انتخاب کردین اخلاق و رفتارش همینه و قابل تغییر نیس ببینید میتونین باهاش کنار بیاید حتی باهاش صحبت کردم که پول همه چیز نیس من براش بهتر ازینا رو فراهم مکنم  ولی میگه تو مخای مراسم منو ساده و بی سرو صدا تموم کنی در صورتی که من مخام مراسم تو تالار با عقد مهظری داشته باشیم حتی گفتن تو عقد ما رسم داریم که ۵۰ نفر مهمون از طرف خودمون دعوت مکنیم که شام و پذیراییش به عهده پسره و با اینکه خانوادم مخالف بودن من قبول کردم تا دلشو نشکنم و هر چی فکر مکنم میبینم ما به درد هم نمخوریم چون اون دوس داشتن منو به شرط براورده شدن خواسته هاشون میدونن وای به حال روزی که نتونم 

من ده میلیون دادم تا سرویس طلا بخرم براشون چون دامادمون نخرید برای خواهرم و بعد از کلی بحث براش خریدن ولی وقتی بهشون گفتم اصلا ذوق زده نشد گفت که طلای زرده یا سفید گفت من طلای سفید دوس دارم و باید به دلم بشینه...کلا دلم شکست چرا دخترای امروزی اینجوری شدن یعنی دوس داشتنشون شرطی شده به من میگن مغروری و دل خرج کردن نداری و همه چیزو یکی من یکی تو در نظر میگیری 

هر روز تو تل گرام با هم در تماسیم ولی اون دیگه حاضر نیس حتی یه قدم عقب بره و خواستشو پس بگیره احساس مکنم همش داره بهم دستتور میده که اینکارو بکن برام خواهرم میگه این زن زندگی نیس همش به فکر تفریحه 

با توجه به نظر مشاوره و با توجه به مادی گرایی های ایشون تا این حد ، که تلاشهای شما هر چند اندک به چشمشون نمی یاد، با نظر خواهرتون موافقم، 

یک زن باید از کوچکترین حرکت همسرش بابت بالابردن سطح رابطه لذت ببره و این حرکت رو انقدر بزرگ کنه که همسرشو توانمند ترین مرد دنیا برای خودش جلوه بده،  

با خودتون کنار بیایین و زودتر تصمیم قطعی رو بگیرین

رابطه های سینوسی و رابطه های کاهنده به هیچ وجه رابطه خوبی برای ازدواج نیستند

رابطه ای خوبه برای ازدواج که هر روز به سمت مثبت در حرکت باشه،

طبق مطلبی که گفتم، نمودار رابطون رو رسم کنید و اونوقت خودتون مثل یه مشاور  می تونید تصمیم نهایی رو برای خودتون و هر رابطه ای دیگه بگیرین. 

اگه داستان زندگی منو خونده باشید به راحتی متوجه می شید که وقتی زنی مردی رو بخواد، خودش بدی های رفتاری مردشو توجیح میکنه و به خودش دلداری میده و نمی زاره رابطه به لغزش بیفته.