2777
2789

من 😔 شوهرم ۳ تاهمکار خانوم داره .اونا هم اصلا رعایت نمیکنن که هسمر من متاهله و خیلی راحت باهاش خنده و شوخی میکنن و منم حرصم در میاد😖😖

دوقلوهایزیبایمادر (دخمل های خوجلم) ... منتظرتونم 💓

بله همسر من

همه هم خانم های خوبین و منم نگران نیستم چون کسی که قراره در بره ربطی به کارش و اینجور چیزا نداره

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن هست نه اصلاواسم مهم نیس خودمواذیت نمیکنم کنجکاوی هم نمیکنم

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

من من

ن ناراحت نیستم چون میدونم عرضه ی دست هز پا خطا کردن نداره

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
بله همسر من همه هم خانم های خوبین و منم نگران نیستم چون کسی که قراره در بره ربطی به کارش و اینجور چ ...

نه منم اصلا برا در رفتن و این حرفا نمیگم.همین خانوم دور وبرش هست و بالاخره کاری در ارتباطن و در هر صورت صمیمی میشن دیگه!قبول ندارین؟

نه منم اصلا برا در رفتن و این حرفا نمیگم.همین خانوم دور وبرش هست و بالاخره کاری در ارتباطن و در هر ص ...

اخه کارشون با همه......عزیزم اصلا بهش فکر نکن

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  

پدر من استاد دانشگاهه و معاون گروه هم هست ،بیشتر شاگرداشم دخترن  اما مامانم اصلا حساس نیست با اینکه مامانم تحصیلات دانشگاهی نداره اما اعتماد به نفسش خیلی زیاده

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
نه منم اصلا برا در رفتن و این حرفا نمیگم.همین خانوم دور وبرش هست و بالاخره کاری در ارتباطن و در هر ص ...

چرا عزيزم من قبول دارم ميفهمم چي ميگي

مخصوصا بعضيا اصلا رعايت نميكنن

ولي به ذات مرد هم بستگي داره اگر خودش زمينه و باز نكنه كسي باهاش شوخي و بگو بخند راه نميندازه