2777
2789
عنوان

ديشب توي خواب شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 4406 بازدید | 69 پست
آره چهار سال از همون اول همیشه قربون صدقه ی هم میریم هروقت هر کدوممون زنگ بزنیم با کلمه های جانم عشق ...

چقد خوبه☺️

ميدوني ماهم خيلي باهم خوبيم و همو دوس داريم ولي بعضي مسايل باعث وجود كينه توي دلم شده.يعني كينه هم نه ي ناراحتي عميق ك يهو مياد سراغم

يهو وسط خنده يادم مياد ميرم تو خودم

يا وسط رابطه پسش ميزنم

نميتونمم كنار بيام با موضوع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن اینکارو عزیزم اگه شنیده باشی میگن وقتی بچه بدنیا میاد پدرخیلی بهش حس حسادت داره چون تموم وقت زنش مال نی نی میشه ومرد فکرمیکنه زنش دیگه دوستش نداره و بیشتر به فکرنی نی هستش ،،اینجوری مرد سرد میشه رفتارش فکرمیکنه فراموشش کردی 😊حواستون به همسرتون باشه که یه وقتی این فکر که زنم منو فراموش کرده ملکه ذهنش نشه..

😍من میتونم یه زن موفق باشم 😍
واااي ١٢ساااال ايووول ارزومه ماهم هميشه همينطوري بمونيم

آن شالله ک میمونی،، باید عادتش بدی،،، منم هیجده سال همیش وقت رفتن و اومدن بدون استثنا میبوسه،،،، یه وقت هایی قهر بود میرقت وقتی آشتی میکردیم لهش میگفتم،،، دبگ میفهمید ناراحت شدم حتی تو قهرم میاد میبوسه،،،، یا نبوسه میره سر کار پیام می‌فرسته با بوس