2777
2789
عنوان

آیا زمستان سختی در پیش است؟

231 بازدید | 7 پست

سرخ پوستان از رييس جديد پرسیدند: آيا زمستان سختی در پيش است؟ رييس جوان قبيله که نمیدانست چه جوابی بدهد گفت: برای احتياط برويد هيزم تهيه کنيد

سپس به سازمان هواشناسی زنگ زد :

آقا امسال زمستان سردی در پيش است؟

و پاسخ شنید: اينطور به نظر می آید

پس رييس دستور داد که بيشتر هيزم جمع کنند، و بعد يک بار ديگر به سازمان هواشناسی زنگ زد: شما نظر قبلی تان را تأييد میکنيد؟ و پاسخ شنید: صد در صد

رييس دستور داد که همه سرخپوستان، تمام توانشان را برای جمع آوری هيزم بيشتر بکار ببرند. سپس دوباره به سازمان هواشناسی زنگ زد: آقا شما مطمئنيد که امسال زمستان سردی در پيش است؟

و پاسخ شنید: بگذار اينطور بگویم؛ سردترين زمستان در تاريخ معاصر ... رييس پرسید: از کجا میدانيد؟

و پاسخ شنید: چون سرخ پوست‌ها دارند دیوانه وار هيزم جمع میکنند!

بعضی وقتها ما خودمان مسبب وقايع اطرافمان هستيم. حالا بنظر شما خودرو، دلار، سکه، گوشت، مرغ و برنج، مواد بهداشتی... باز هم گران میشود!؟

کمتر هیزم جمع کنیم!🤔🤔🤔🤔🤔

گاهی سکوت بهترین کلام است

گیرم جمع کردیم ...یک ماه؟؟؟؟؟دوماه ؟؟؟؟یه سال ؟؟؟#بعدش چی ؟؟؟؟؟

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم یه داستان سر همی الکی....کی رفت رب گوجه جمع کرد ک گرون شد؟؟کی روغن جمع کرده که گرون شده؟؟؟این دروغای هست که سر هم میکنن که بگن ما بی تقصیریم....

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
میگه نباید جمع کنید

آره دیگه نباید جمع کنیم .

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥