2777
2789

چقدر واسه چقدر زمان می گیرید؟!!اونهایی که واردن یه سوال من شوهرم اینا یه کار واسه یه جا برداشتن میخواهن بدن به من که انجام بدن من چه جوری بفهمم که سرم کلاه گذاشته نمیشه از طرف دفترشون و مثلا پنج میلیون به اونها بدن ولی به من پنصد تومن بیش‌تر میترسم ندم؟!!اعصابم کلا ریخته به هم شوهرم مدیرعامل ولی کارها دست برادرشوهرم که قراردادش بسته میشه و اونم خیلی خیلی پولکیه....میخواهم اول کار یه جوری باهاشون صحبت کنم که وسط کار نکارنم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاریه اخه عزیزم باید کمی توضیح بدی راجع بهش ،تحصیلات خودت چیه چه قدر زمان میذاری در روز 

کار برنامه نویسی هست باید هر روز وقت بذارم به مدت یک ماه....بعد میترسم انقد وقت و اعصاب خوردی بذارم بعد بگم کو پول برادرشوهر عوضیم بگه بیا پنصد تومن بسته دیگه...انگار گدا گشنه ها...میخواهم همین الان بگم چه جوری باید باشه که اگه میخواهم اسکلم کنن برن بدن به یکی دیگه که بزنه دهن اونا رو سرویس کنه...ارشدم هست تحصیلاتم بعد کار چند نفر هست من میخواهم تکی انجام بدم که پول بیش‌تری بره تو حسابم ولی میترسم

کار برنامه نویسی هست باید هر روز وقت بذارم به مدت یک ماه....بعد میترسم انقد وقت و اعصاب خوردی بذارم ...

شوهر منم برنامه نویس هست، بستگی داره چه برنامه ای داری مینویسی ، اگه یه app ساده باشه که چیزی نیست اما اگه با خلاقیت خودت باشه حداقل چند میلیون باید بگیری

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

برنامه نویسی که شنیدم خیلی پول توشه.  کارشم سخته با یه عالمه کد سرکار داری.  اگه شوهرت مدیر عالمه که میخوای چیکار خودتو به دردسر بندازی استراحت کن.       اگه خواستی کار کنی. حداقل سفارشی که گرفتیو به آموزشگاه هایی که برنامه نویسی یاد میدن نشون بده اونا میگن مثلا چه قیمتیه. بعد به برادرشوهرت بگو این قیمتش این مقداره حساب کار دستش میاد.

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱
شوهر منم برنامه نویس هست، بستگی داره چه برنامه ای داری مینویسی ، اگه یه app ساده باشه که چیزی نیست ا ...

کار اولیش یه ماه هست وگرنه چندماه طول میکشه...نه یه کار خیلی مهمه تو کشورهای خارجی این سایت باید استفاده بشه...مثلا بگم انقد میگیرم اگه نمیدین بدین به کس دیگه؟!!!البته من سابقه کاریم ندارم خیلی سخت بیرون کار واسم پیدا میشه 

من خودم چند سال پیش از یکی یه کار فوق العاده راحت خواستم ولی ایشون خودشو با لیسانس ها و کسایی که  تو دفتر حاضر می شدن مقایسه کرد و احساس کرد سرش کلاه داره می ره . درخواست حقوق مساوی کرد منم یه آگهی زدم و یه نفر دیگه رو پیدا کردم بعدم خیلی پشیمون شد ولی دیگه من کارمند گرفته بودم .