چقدر واسه چقدر زمان می گیرید؟!!اونهایی که واردن یه سوال من شوهرم اینا یه کار واسه یه جا برداشتن میخواهن بدن به من که انجام بدن من چه جوری بفهمم که سرم کلاه گذاشته نمیشه از طرف دفترشون و مثلا پنج میلیون به اونها بدن ولی به من پنصد تومن بیشتر میترسم ندم؟!!اعصابم کلا ریخته به هم شوهرم مدیرعامل ولی کارها دست برادرشوهرم که قراردادش بسته میشه و اونم خیلی خیلی پولکیه....میخواهم اول کار یه جوری باهاشون صحبت کنم که وسط کار نکارنم....
من خودم چند سال پیش از یکی یه کار فوق العاده راحت خواستم ولی ایشون خودشو با لیسانس ها و کسایی که &nb ...
خوب من بگم پنجاه پنجاه نسبت به اون چیزی که بهتون میدن اگه کارم اوکی و خوب بود باید بهم پول بدین و باید از هزینه ای که میگیرین مطلع بشم که واقعا چقدره یا خودم بگم انقد میخواهم اگه گفتن نه بگم بدین به کسه دیگه؟!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مشکلی با وقت گذاشتنش ندارم میترسم دستمو بذاره تو حنا برادرشوهر عوضیم عینه خر کنم بعد اینه نخودم ب ...
اگه ازش شناخت کافی داری کار انجام نده . باشوهرت مشورت کن ببین شوهرت چی میگه. ولی فکر نکنم پول تو رو برادرشوهرت بخوره. شاید مبلغ واقعی رو بهت نده ولی دیگه حقتو نمیخوره.
اولش بگو چهار تومن می گیرم . و من تا جایی که می دونم برای برنامه نویسی پول رو مرحله ایی می گیرن . یا ...
اره ولی میترسم سرکارم بذاره برادرشوهرم...اگه انقد پولکی نبود انقد ازش نمی ترسیدم...البته من جاهای دیگم دنبال کار بودم چون سابقه برنامه نویسی و کار نداشتم بهم کسی تماس نگرفت که بیا کار کن
خوب من بگم پنجاه پنجاه نسبت به اون چیزی که بهتون میدن اگه کارم اوکی و خوب بود باید بهم پول بدین و با ...
عزیزم کار شما برنامه نویسی هست تو خونه هم می شه انجام داد کاری که من داشتم منشی وارد به مشاوره بود که نمی خواستم حتی ایشون مشاوره بده . قابل قیاس نیست.
شما که برنامه نویسی تو خونه و دفتر فرقی زیادی نداره حقوقت . ۸۰ تا ۷۰ درصد حقوق رو باید بگیری چون فامیله بگو ۷۰ درصد حقوقی که باید به یه برنامه نویس بدن تا این کارو بکنه بگیر اگر ندادن بدن بیرون .
شوهرم که چه عرض کنم بگم شلغم بهتره😑😑😑نمی دونم والا خیلی برادرشوهرم پولکیه انگار پول با خونش یکی ه ...
بهش بگو پنج تومن قیمت این کاره. چون شمایی چهارتومن میگیرم . اگه راضی شد . به چهارتومن. بگو دوتومن بده دستم خالیه به یکی قرضم نصفشو بگیر ازش. نصفشم پایان ازش بگیر. اگه هیچ پولی اولش بهت نداد بدون آخرشم هیچی نمیده
عزیزم اعتماد به نفس داشته باش . همه از یه جا شروع کردیم . گفتم چه طوری قیمت بگیری و ۷۰ درصدش ...
مرسی از راهنماییهات بگم باید قراردادو ببینم که چقدره؟!!و این کار یه کار چند میلیونی هست؟!!من واستون وقت میذارم و انجام میدم ولی اگه پول درست بهم ندادین آخر کار بهتون تحویل نمی دم و دیگه هم ادامه نمیدم بعد ناراحت نشین؟!!
بهش بگو پنج تومن قیمت این کاره. چون شمایی چهارتومن میگیرم . اگه راضی شد . به چهارتومن. بگو دوتومن بد ...
نه مشکلی هم نداره این کار یه کار چند مرحله ایه میگم کار چند نفر و چند میلیون ولی من یه تنه انجام میخواهم بدم اگه میخواهین هیچی بهم ندین کلا انجام نمی دم و بدین بیرون ...چون باید یه انگیزه ای من داشته باشم این وسط انجام بدم...
اره ولی میترسم سرکارم بذاره برادرشوهرم...اگه انقد پولکی نبود انقد ازش نمی ترسیدم...البته من جاهای دی ...
بنظر من این فرصتو از دست نده من خیلی از برنامه نویسارو میشناسم با پول خیلی ناچیز در ابتدا کار کردن تا برا خودشون سابقه کسب کنن،اگ اینکارو انجام بدی هرجا بری به عنوان سابقه کار و رزومه میشه ازش استفاده کنی و یه امتیاز بزرگه بنظر من به پولش فکر نکن زیاد