2777
2789
تاجایی که میتونی مصرفشو کمتر کن. یا مثلا خنثی کن. خود منم طبعم گرم و خشکه ولی عاشق سیرم. نمیتونم ن ...

ممنووووون بابت اطلاعات خوبت عزيزدل

اينايي ك گفتي من دقيق بين جفتشم مثلا خيلييييي مهربونم دير عصباني ميشم گاهي زود كلا ارامش دارم و ريلكسم ولي هيكلم درشت نيس ظريفه و رگ بدنمم چون پوستم نازك و روشنه خب معلومن  طاقت گرما و سرمامم ندارم مخصوووصا گرما خفم ميكنه

حالا نميدونم واقعا كدومم😞

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنووووون بابت اطلاعات خوبت عزيزدل اينايي ك گفتي من دقيق بين جفتشم مثلا خيلييييي مهربونم دير عصباني ...

منم به جفتشون خیلی نزدیکم. ولی باز صفراوی یه کوچولوبیشترم. میگم علائماش زیادن. اینجا نمیگنجه.. اگه دوست داشتی تونت بزن 

حتما اطلاعات زیادی درموردش هست و خودتو پیدا کنی.

خواهش میکنم قربونت😘

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
منم به جفتشون خیلی نزدیکم. ولی باز صفراوی یه کوچولوبیشترم. میگم علائماش زیادن. اینجا نمیگنجه.. اگه د ...

خيلي خيلي پيگيرشم ولي واقعا گيج شدم انقد ب جفتشون نزديكم

ممنووووونم ي دنياااا مهربووونم

راستي توام جوش ميزني گاهي؟

ممنووووون بابت اطلاعات خوبت عزيزدل اينايي ك گفتي من دقيق بين جفتشم مثلا خيلييييي مهربونم دير عصباني ...

تست مزاج شناسی تو نت هس

ولی چرته ب نظرم

من سرد مزاجم

ولی‌ میگه صفراوی هستی

ینی گرم و خشک

خيلي خيلي پيگيرشم ولي واقعا گيج شدم انقد ب جفتشون نزديكم ممنووووونم ي دنياااا مهربووونم راستي توام ...

خب ما هر چهار تا مزاج رو هم داریم، ولی مهم اینه که کدوم فعال تر باشه تو بدنمون. 

اره من راکوتان قبلا مصرف کردم. افتضاح میزدم. ولی الان دیگه خوبم. به جز وقتایی که رعایت نکنم و زیاده روی کنم

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
خب ما هر چهار تا مزاج رو هم داریم، ولی مهم اینه که کدوم فعال تر باشه تو بدنمون.  اره من راکوتا ...

درسته

اي جونم خداروشكر

مرررررررررسييييييي ازت عزيزززززممم

منم به جفتشون خیلی نزدیکم. ولی باز صفراوی یه کوچولوبیشترم. میگم علائماش زیادن. اینجا نمیگنجه.. اگه د ...

عزیزم  من ریزش موی شدید دارم  دیگه دارم دیوونه میشم اینجایی ک توی امضاتون گفتین میتونه ریزش موهامو متوقف کنه 😢دیگه چیزی از موهام باقی نمونده و همش میریزه  حتی جنس موهام عوض شده 

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟