2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بپرس گلم.

استارتر عزيز ببخش ك تو تاپيكت يكم پست إضافي ميزارم گلم😚😚

من راكوتان مصرف ميكنم نزديك ٢/٥ ماهه فاطمه جان ولي باز يكمي جوشام مونده رو گونه پايينيمه تو نت نوشته بخاطر هورموناس! ازمايشم دادم خداروشكر سالمه

ولي تو طبايع نوشته بود طبعم گرمه و اين باعث جوش زدن ميشه با خوردن گرمي جات

چيكار كنم بنظرت؟؟

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
استارتر عزيز ببخش ك تو تاپيكت يكم پست إضافي ميزارم گلم😚😚 من راكوتان مصرف ميكنم نزديك ٢/٥ ما ...

گلم راکوتانم که استفاده میکنی، اون جوشایی که میزدی درمان میشن، 

ولی بازم اگه رعایت نکنی، نه با اون شدت، ولی خیلی خفیف ممکنه برگردن، و صورتت میریزه بیرون..

چون احتمالا پوستت ازنوع حساس هم هستش و اگه انشالله از هورمون و بیماری های دیگه نباشه، دیگه برمیگرده به تغذیه و مزاجت. که معمولا هم مزاج های سرد جوش نمیزنن ولی مزاج های گرم با خوردن گرمی جات بدنشون عکس العمل نشون میده. حالا یا با جوش و یا علائم دیگه.

باید رعایت کنی دیگه. دقیقا این چیزیه که ما میگیم همه چی به مزاج برمیگرده. تا میتونی غذاهای سرد و خنک بخور.

میوه ها. سبزیجات.

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
استارتر عزيز ببخش ك تو تاپيكت يكم پست إضافي ميزارم گلم😚😚 من راكوتان مصرف ميكنم نزديك ٢/٥ ما ...

مصرف گرمی رو کم کن. سیر و بادمجان و خرما و گردو و... اینا رو به حداقل برسون

گلم راکوتانم که استفاده میکنی، اون جوشایی که میزدی درمان میشن،  ولی بازم اگه رعایت نکنی، نه با ...

ممنووووونم ازت عزيزم

البته هنوز دوره ش كامل نشده دكتر گف خيلي خوب ميشه ان شاءالله

اره واقعا هم حساسه هم نازك و روشن

يعني گرميجات اصلنننن نخورم؟

عزيزم من دقيق نميدونم طبعم گرم و تر هست يا گرم و خشك 

شما بلدي كدوم ب كدومه؟ من بگم چجوريه ويژگي و اينا ك معلوم كني برام؟

چون پرهيز غذايي و رفتاريشون يكم متفاوته

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
نه چطور مگه؟

من ب این نتیجه رسیدم ک اصلی ترین دلیل جوش کبد و صفرا و سینوزیت و مشکلات تنفسی هستش

وقتی سینوسیا ملتهب شده باشن و راهشون بسته باشه

پوستم نمیتونه ب خوبی مواد زاید و خارج کنه

و نهایتا باعث میشه طرف هی جوش بزنه

ممنووووونم ازت عزيزم البته هنوز دوره ش كامل نشده دكتر گف خيلي خوب ميشه ان شاءالله اره واقعا هم حسا ...

تاجایی که میتونی مصرفشو کمتر کن.

یا مثلا خنثی کن. خود منم طبعم گرم و خشکه

ولی عاشق سیرم. نمیتونم نخورم. عوضش میریزم توی ماست و خیار که خنثی بشه چون سیر به شدت گرم و ماستو خیارم که خنکه.

گرم و تر که بهش میگن دموی، ازلحاظ اخلاقی یکم بهترن بامحبت و خونگرمن. نه طاقت سرما دارن و نه گرما ولی نسبتا سرما رو بیشتر دوست دارن. از لحاظ جسمی هم اکثرا درشت و توپرن و موهای پری دارن

گرم و خشک که بهش میگن صفراوی، خیلی خوبن ولی زود عصبی میشن. معمولا لاغراندامن و رگ های دستشون برجسته س و موهاشون کم پشته

ممنووووونم ازت عزيزم البته هنوز دوره ش كامل نشده دكتر گف خيلي خوب ميشه ان شاءالله اره واقعا هم حسا ...

علائماشون خیلی زیاده ها. ولی من چندتا مهمترش رو گفتم.

ممکنه مثلا همه ی علائمش رو نداشته باشید یا بعضی مواردش فرق کنه. ولی مهم اینه که بیشتر شبیه به کدومی