2777
2789
خب ما هر چهار تا مزاج رو هم داریم، ولی مهم اینه که کدوم فعال تر باشه تو بدنمون.  اره من راکوتا ...

گفتین کدوم‌ دسته بیشتر ریزش میگیرن؟

و درمانش چیه؟

تو طب سنتی بهترین درمان واسه تمدد اعصاب چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  من ریزش موی شدید دارم  دیگه دارم دیوونه میشم اینجایی ک توی امضاتون گفتین میتونه ریز ...

اره عزیزم. اول علت ریزش مو رو پیدا میکنن و بعد یه سری دارو میدن. خیلیا واسه ریزش مو میان

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
گفتین کدوم‌ دسته بیشتر ریزش میگیرن؟ و درمانش چیه؟ تو طب سنتی بهترین درمان واسه تمدد اعصاب چیه؟

ریزش مو علتای زیادی داره. یا طبع یا کبد یا تیرویید و...

تمدد اعصابم دوباره بستگی داره. باید مشاوره شید عزیزم

اره عزیزم. اول علت ریزش مو رو پیدا میکنن و بعد یه سری دارو میدن. خیلیا واسه ریزش مو میان

ینی آزمایش میگیرن ؟ من چجوری میتونم وقت بگیرم ؟ شما منو معرفی میکنید ؟ اگه میشه بی زحمت آدرسم برام بفرستین .ببخشید سوالام زیاد شد 

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟
ینی آزمایش میگیرن ؟ من چجوری میتونم وقت بگیرم ؟ شما منو معرفی میکنید ؟ اگه میشه بی زحمت آدرسم برام ب ...

ببین بعضی بیماریها، مثلا بیماریهای کبدی از ظاهر هم مشخص میشه. ولی درصورت لزوم ازمایش هم شاید بگیرن.

درخواست دوستی میدم تو خصوصی ادرس میدم گلم

ببین بعضی بیماریها، مثلا بیماریهای کبدی از ظاهر هم مشخص میشه. ولی درصورت لزوم ازمایش هم شاید بگیرن. ...

خیلی ممنون .راستی داروها همه گیاهی هستن ؟ 

خیلی ممنون .راستی داروها همه گیاهی هستن ؟ 

اره صددرصد. چون ما میگیم داروهای شیمیایی مقطعی هستن و وقتی قطع کنی برمیگردن

ولی داروهای گیاهی کامل درمان میکنن. بدون بازگشت

اره صددرصد. چون ما میگیم داروهای شیمیایی مقطعی هستن و وقتی قطع کنی برمیگردن ولی داروهای گیاهی کامل ...

خداکنه😢میترسم کچل شم  .خیلی داغونم