2777
2789

منم بارداری اولمه مادرم باید بخره ک رسم نداریم شوهرمم پرو پرو میگه با مادرته اعصابمو بهم میریزن‌ منم با پس انداز خودم پلاک خریدم گفتم مادرم گفتم هدیه طلا بخره تو خودت وسیله بخر. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز هیچی نخریدم😝😝😝

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
من كه فقط تخت پارك ، صندلي غذا ، كرير و كالاسكه و چند دست لباس تا ٣ ماهگي و پتو ، حوله ، شيشه شير ، ...

همرو خریدی دیگه 

منم همه چی خریدم همه میگفتن نخر استفاده نمیشه گفتم بچه اوله باید بخرم😂😂

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
من2ماهم بود خریدم انقدر هول بودم😂😂

😙😙😙مبارکش باشه 

من جام کوچیکه برا همین،هنوز نخریدم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
لباس سایز 0 بگیرم یا سایز 1

سایز صفر بگیر یه جعبه،تا دوماه میپوشه 

قربوونت عزیزم❤❤❤ ایشالا میخری به سلامتی

فدات بشم مرسی گلم