الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم سره یه موضوع دلم عجیب گرفت چند وقت پیش از ته دلم قرآن وا کردم یه آیه ای برام دراومد که دهنم وا موند،،خیلی آروم و امیدوار شدم الانم مطمئنم به لطف خدا ان شاءالله حتما واسم میشه
الحمدلله علی کل حال...❤️برای تعجیل در فرج آقا صلوات❤️
یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
ی خواستگارداشتم ک جوابم منفی بود و اصلافکرم بهش نمیکردم که گفت بالا بری پایین بیای قسمتت همینه ویه س ...
میشه اون شخصی ک برات سر کتاب باز کرد رو معرفی کنی
یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
خیلیا سر کتاب باز میکنن ولی هر دستی درست باز نمیکنه
نمیشه ادرسش رو بدی؟