2777
2789
عنوان

تفأل به قرآن...

216 بازدید | 16 پست

سلام خانوما،کسی هست که به یه نیت به قرآن تفأل زده باشه و واقعا اون اتفاق افتاده باشه؟؟یعنی همون جوری که تو قرآن دراومده شده باشه؟

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندبار این کارو کردم فک کنم اون لحظه از ته دلم نیت نکرده بودم چون جواب هایی که میومد ربطی به نیت من نداشت 

ولی واقعیت داره 

من دوستم پارسال اینکارو کرد و جواب گرفت 

من سرکتاب واکردن هرچی گفت شد

آره میگن،ولی منظورم اینه که آدم تو بعضی کارا می مونه بلاتکلیف،دلش میگیره همینجوری نیت میکنه و قرآن باز میکنه که دلش آروم بشه

منم سره یه موضوع دلم عجیب گرفت چند وقت پیش از ته دلم قرآن وا کردم یه آیه ای برام دراومد که دهنم وا موند،،خیلی آروم و امیدوار شدم الانم مطمئنم به لطف خدا ان شاءالله حتما واسم میشه

من سرکتاب واکردن هرچی گفت شد

واقعا؟؟؟

بعد از چه مدتی همه اتفاق افتاد؟

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
واقعا؟؟؟ بعد از چه مدتی همه اتفاق افتاد؟

ی خواستگارداشتم ک جوابم منفی بود و اصلافکرم بهش نمیکردم که گفت بالا بری پایین بیای قسمتت همینه ویه سری چیزای دیگه که من تودلم گفتم برو بابا دکون بازکردن ۲.۳ماه دیگه عقدکردیم🤔🤔😑

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
منم سره یه موضوع دلم عجیب گرفت چند وقت پیش از ته دلم قرآن وا کردم یه آیه ای برام دراومد که دهنم وا م ...

من بلد نیستم بهم بگو چجوریه و چجوری تفسیرش کنم الان خیلی نیازدارم

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
ی خواستگارداشتم ک جوابم منفی بود و اصلافکرم بهش نمیکردم که گفت بالا بری پایین بیای قسمتت همینه ویه س ...

میشه اون شخصی ک برات سر کتاب باز کرد رو معرفی کنی

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
بخدا هیچی ازش ندارم یه مرده بودتوکوچمون رفتیم ازاونجا ما....خیلیا سرکتاب بازمیکنن

خیلیا سر کتاب باز میکنن ولی هر دستی درست باز نمیکنه‌

نمیشه ادرسش رو بدی؟