2777
2789
عنوان

😢کیا گرسنه میشن همش

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 75 پست
عزیزم منیزیم ت اومده پایین دلت شیرین میخواد 

منیزیم از کجا بخورم 😁😁😉

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لاغرم ولی الان دلم پیتزا و سوخاری و چیزبرگر میخاد. خوبه همین دیروز رستوران بودم عین یه خرس گرسنه ...

😐خوشبحالت دوستم وزنت چنده قدت چنده. 

❤️😍
عالیییییی شما میتونید 😁قدتون چنده؟ چه رژیمی میگیرید؟ 

۱۷۰ البته من وزنم قبلا ۶۰ بود   یه مقدار رعایت نکردم ۸ کیلو اضافه شدم 

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
من خیلی گرسنه مشم همه اشم دلم چیکن برگر میخواد نمیدونم چرااا از خوابم بیدار میشم سرم سنگینِ انگار قن ...

اخخخخخ گفتی منم همش گرسنم میشه دلم پیتزا میخواد. فشارم و قندمم خیلی پایینه 

❤️😍

من هررررچیزی بخورم نهاااایت یکی دوکیلو اضاف میکنم ...اضافه وزنم ندارم....اصلا چاق نمیشم خوراکمم خوبه هم ظهر هم شب پلو میخورم .شیرینی وکیک خونگی هم میپزم میخورم .

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 

خوشبحالت من بعد زایمان نمیدونم چرا گشنم نمیشه اصلا اشتها ندارم تو ۵۰ روز برگشتم وزن قبل بارداری

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

پس اينو ميذارم دلتون آبب بشه 😄

من انواع سوسيس كالباس ژامبون هات داگ و ... آموزش ميدم اينم اون هفته پزوندم اوووووف جاتون خالي بود

بياين اينجا 👇🏻👇🏻

https://t.me/joinchat/AAAAAE-NJufSagw0oCkb3Q